IBANJEZ: Pre meča sam pominjao 5 golova, bio bih zadovoljan da je jedan ušao (FOTO)

Kahriman i Ibanjez nisu zadovoljni remijem u Gornjem Milanovcu...

  • 6

Fudbaleri Crvene zvezde nisu zadovoljni partijom koju su pružili, kao ni rezultatom u Gornjem Milanovcu.

Damir Kahriman je uspešno odbranio gol Crvene zvezde, ali ga to ne zadovoljava, s obzirom da nije ostvarena pobeda.

- Iako nismo pobedili, mislim da se nije desilo ništa strašno. Tek su odigrana dva kola, i imamo, srećom, dosta vremena da podignemo formu i zaigramo bolje. Naš cilj je osvajanje titule, i sigurno nećemo odustati od njega. U prvom poluvremenu nismo izgledali kako smo očekivali. U nastavku smo stvorili par prilika, kao, uostalom, i naš protivnik, međurim, golova nije bilo - rekao je Kahriman i dodao:

- Kada se sve sagleda, nerešen rezultat je možda i najrealniji. Posle dva gostovanja, sledeće nedelje konačno igramo na našem stadionu i pred našim navijačima, tako da očekujem pobedu.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Luis Ibanjez i na ovoj utakmici bio stalna opasnost po gol Metalca. Svojim udarcima i centaršutevima pretio je sa svih strana, ali nije imao sreće da učestvuje kod gola koji bi, da je postignut, Crvenoj zvezdi verovatno doneo pobedu.

- Udaljenost je bila velika, pokušao sam, ali lopta nije završila u mreži. Malo je nedostajalo, ali nisam imao sreće. Pre meča sam revoltiran izjavio da ćemo ubedljivo pobediti, ali jasno je da bih bio zadovoljan i da smo ostvarili minimalan trijumf. Nismo uspeli da ostvarimo cilj i pobedimo, iako smo imali prilika, posebno u drugom poluvremenu - izjavio je Ibanjez, a potom nastavio:

- Očekujem da u svakoj narednoj utakmici pružimo više, jer su stigli igrači koji će sigurno biti pojačanja za klub, ali je potrebno vreme da se uigraju. Šta je tu je, okrećemo se narednim utakmicama kroz koje ćemo podizati formu, i igrati sve bolje i nadam se pobeđivati.

CZ logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobarRUSSIA

    27. jul 2015 | 12:43

    Bolje da si cutao i igrao fudbal ovako smo te uhvatili na zub i sad nema bjezanja....bar dok te ne budu platili ovi tvoji pa ces i sam pobjeci.

  • vuk

    27. jul 2015 | 01:02

    Stalno se zvezdi daje neka druga sansa,stalno se pise o zvezdi kao o nesrecnom porazu ili remiju,stalno se izmisljaju neke sanse koje nisu ni postojale! Dokle bre? Zasto niko ne napise da je zvezda slaba i da nije na nivou!

  • Haha

    27. jul 2015 | 00:29

    Haha pa zato prvo skoči pa reci hop, inače pozdravio va tole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA