MILOJEVIĆ: U jednom trenutku ste Bogovi, pišu bajke o vama, u drugom trenutku ne znate ništa!

Trener Čuke nije zadovoljan remijem protiv Građevinara

  • 3

Čukarički je ''zaribao'' na premijeri Super lige pred svojim navijačima. Nisu Brđani loše igrali protiv Rada, ali su izvukli samo remi - 1:1.

Otuda i ne čudi što trener Vladan Milojević nije bio zadovoljan posle meča.

- Prvo poluvreme ne treba uopšte analizirati, u drugom poluvremenu su se gosti izborili za ono što su želeli. Ne možete u fudbalu da pobedite ako ne date gol. Umor ne prihvatam, ovo su profesionalci ili se bar tako zovu. Ja sam prvi za to da se utakmice igraju sredom i nedeljom, ali ovo ne priznajem. Ako ćemo da igramo tri utakmice, pa da posle ne možemo da dođemo sebi mesec dana - rekao je Milojević i dodao:

- Nemam šta da zamerim svojim igračima, znaju dobro šta sam im rekao na poluvremenu. U životu sve treba zaslužiti. Pred nama je period gde trebamo više psihički nego fizički da se odmorimo.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ekipa Čukaričkog je kao i u prethodnom meču protiv Gabale u Bakuu počela kasno da igra, što su Građevinari znali da iskoriste.

- U Bakuu nismo toliko loše odigrali. Vi jednostavno morate da verujete i želite. Mi moramo da igramo od prvog minuta, nijedna ekipa ne igra fudbal samo da bi igrala. Moja fudbalska filozofija je potpuno drugačija. Ima umora, ali to je jedan procent nečega, ali ja ne priznajem umor. Ono što mi se ne sviđa jeste sam ulazak u utakmicu, psihologija igra veliku ulogu. U jednom trenutku ste Bogovi, pišu bajke o vama, u drugom trenutku ne znate ništa.

- Da biste to izbegli morate da budete stalno motivisani. Znali smo da je Rad ozbiljna ekipa, imaju odličan defanzivni blok. Znali smo da su Mihajlović i Vico opasni, ali smo opet tako primili gol. Volim ekipu, jak fudbal, da se igra agresivno - rekao je Milojević

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Trener Rada Milan Milanović zadovljan je osvajanjem prvog boda u ovoj sezoni.

- Zadovoljan sam, otprilike smo se ovome nadali. U prvom poluvremenu je bilo kako smo želeli, preko Mihajlovića da napadnemo iz kontranapada. U finišu smo neverovatno pali, gol je bio klasična tehnička greška, to je moralo da se izbije glavom. U nastavku smo bili sabijeni u 16 metara, odigrali smo slabo, imali smo sreće, ali smo se i izborili i zasluženo

osvojili bod - rekao je Milanović i dodao:

- Svake polusezone odlazi šest do 10 igrača. Samo trojica-četvorica igrača su ostala u odnosu na prošlo leto. Ne može ekipa da se spremi za jedne pripreme. Takav smo klub, živimo od transfera i na to smo primorani. Pokušavam da napravim plan, ali to teško ide.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    27. jul 2015 | 01:29

    Dobro dosao u zvezdine medije! Ovde je jedino zvezda dobra i kad izgubi,svi ostali pojma nemaju! Čekaj da vidis prvi Partizanov kiks,ima da bude pet tekstova kako se Partizan raspada! Ali zato zvezdana,kad joj najgore ide pisu se hvalospevi o sledecoj sezoni i o vremenu za uigravanje,o tome kako su voljom zreba prve dve utakmice igrali u gostima,kako evropa nije prioritet,kako ce sve biti dobro samo ne sad ali sigurno nekad hoce!

  • eeee lako je ne raditi u privatnoj firmi

    27. jul 2015 | 08:45

    Hoćete da budete bolji od partizana i Zvezde(Evropski i svetski šampion)..trpite kritike i kad igrate dobro...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA