Navijači Dinama pretukli dvojicu mladića iz Srbije

Prema izveštajima policije grupa mladića uletela je u voz koji je stajao na zagrebačkoj stanici, a neki od njih su imali obeležja navijačke grupe "Bed blu bojs"

  • 14

Navijači zagrebačkog Dinama, takozvani "Bed blu bojsi", pretukli su dvojicu mladića iz Srbije, na železničkoj stanici u glavnom gradu Hrvatske, prenosi N1.

Ovaj incident se desio 16. jula, a iz zagrebačke policije kažu da su napadnuti mladići odbili lekarsku pomoć.

HRVATI SE TUKLI MEĐUSOBNO: Žestoka navijačka tuča dve frakcije Bed Blu Bojsa! (VIDEO).

- Obaveštavamo Vas da su policijski službenici 16. jula ove godine primili prijavu događaja, dolaskom na mesto navedenog događaja zatekli dva srpska državljanina, starosti 21 i 28 godina, a koji su izjavili da ih je fizički napalo više osoba, i da su odbili lekarsku pomoć, a zatim su nastavili putovanje vozom za Ljubljanu - navode iz policije.

Printskrin: Youtube/Josip Kuže Printskrin: Youtube/Josip Kuže

Incident se dogodio na železničkoj stanici u Zagrebu kada je grupa mladića navodno uletela u voz koji je stajao na stanici i napala dvojicu mladića srpske nacionalnosti, koji su putovali u Sloveniju.

Prema izjavama jednog od mladića za Blic, napadači su mu opsovali "srpsku mater" i pretukli ga šakama i palicama po glavi. Neki od napadača su, tvrdi napadnuti mladić, imala obilježja "Bed blu bojsa".

(Telegraf.rs/Izvor N1, Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    27. jul 2015 | 15:16

    Као и увек, "девојчице" су "јаке" само кад су у много већем броју.

  • lorna

    27. jul 2015 | 15:09

    to im je tradicija i izum.Petnaest na jednoga i po mogucnosti da taj jedan bude vezan da bi bili sigurnui.. uzas..ne smiju mrdnuti sa cibonom u beograd al su junacine lupati parkirane aute i djecake sa majkama u vozovima..to su original bbb

  • miki rubiroza

    27. jul 2015 | 14:55

    Hrvati su poznati po junastvu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA