Zvezda odgovorila Vukadinoviću: Ako je u pitanju navijačka pripadnost, razumećemo ''neprepoznavanje'' Rajkovića

Povodom nemilih scena u Gornjem Milanovcu, crveno-beli se oglasili saopštenjem

  • 49

Vest da je golmanu Crvene zvezde Predragu Rajkoviću bio zabranjen ulaz u svlačionicu svog tima, tokom gostovanja crveno-belih u Gornjem Milanovcu, uzburkala je javnost. Pogotovo što je postojala mogućnost i da dođe do fizičkog kontakta.

Dva dana nakom meča u Milanovcu, oglasio se i predsednik Metalca Dragoljub Vukadinović koji je istakao da redari nisu dužni da prepoznaju Predraga Rajkovića. Takođe je dodao da ne može bilo da ulazi u svlačionice.

Crvena zvezda se oglasila povodom ovih nemilih scena, a rukovodstvo najtrofejnijeg srpskog kluba saglasno je sa izjavom potparola Marka Nikolovskog koju prenosimo u celosti...

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

- Kao prvo, situaciju oko odnosa zvaničnih lica prema najboljem mladom golmanu na svetu zabeležili su, i javnost obavestili, pojedini mediji koji su tome prisustvovali. Fudbalski klub Crvena zvezda je želeo da džentlmenski dozvoli Fudbalskom klubu Metalac da sam odreaguje u vezi sopstvenih propusta. Umesto toga, čuli smo smešnu i tužnu izjavu gospodina Dragoljuba Vukadinovića kako ljudi ne moraju da poznaju Predraga Rajkovića.

- Izgleda da je gospodin Vukadinović želeo da ponizi fudbalski klub Crvena zvezda i Predraga Rajkovića, a u stvari je samo govorio o sebi.

- Gospodine Vukadinoviću, Predrag Rajković je u svojoj dosadašnjoj karijeri dao mnogo više srpskom fudbalu nego vi za života. I nije naodmet da naučite kako izgleda. Kao što nije naodmet i da svojoj ekipi naredite istu dozu borbenosti, želje i htenja bez obzira ko im je rival, kako ne bismo ubuduće gledali vaše momke u dva različita izdanja u prva dva kola. Jednom, bez želje, borbenosti, faulova i kartona, a već u sledećem kolu sa svim tim.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

 Usput, da pojasnimo. Rajković je u restriktivni prostor hteo da uđe kako bi čestitao domaćinu i pružio podršku svojim saigračima. Pretpostavljali smo da će ga prvotimci Metalca prepoznati.

- Možda ovaj pokušaj ironije i zluradosti od strane gospodina Vukadinovića ima veze i sa njegovom navijačkom pripadnošću. Ako je tako, lakše ćemo razumeti ''neprepoznavanje'' Rajkovića.

- Vidimo se na stadionu ''Rajko Mitić'' gde ćemo Vas sve prepoznati.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    28. jul 2015 | 16:18

    Zalosno saopstenje raspalog kluba . .1.Zasto ste se borili protiv nas ,zasto niste pustili da pobedimo? 2. Zasto za nas da vrede pravila kao i za ostale klubove? Pa mi smo bandere srBstva i niko ne sme da nas tera da postujemo pravila.

  • Treba malo da se povede računa

    28. jul 2015 | 17:00

    Stvarno nije fer da protiv velike zvezde igrate punom snagom. Frustrirajuće je da vam velika Zvezda ne može ništa. Ipak ste vi mali Metalac a mi velika Zvezda!

  • Filip must play

    28. jul 2015 | 17:46

    Neozbiljno saopstenje nekada ozbiljnog kluba, redar je, po propisu, zabranjivao ulaz svakom ko nije prijavljen u protokolu, nije duzan da (ne)prepozna bilo koga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA