Mogao je uživo da gleda Siti. Zbog ovakvog ponašanja igrača, spalio je skupe karte za meč! (VIDEO)

Ovaj snimak postao je viralan u Vijetnamu

  • 0
Kolarov pozdravlja Vijetnamca, Printskrin: Youtube/Thể thao tổng hợp Kolarov pozdravlja Vijetnamca, Printskrin: Youtube/Thể thao tổng hợp

Kad slava udari u glavu...

Fudbaleri Mančester Sitija su u okviru predsezonske turneje po Aziji odigrali meč sa selekcijom Vijetnama, gde su lagano slavili rezultatom 8:1. Ne treba ni govoriti koliko su ljubitelji fudbala u ovoj siromašnoj zemlji želeli da iskoriste jedinstvenu priliku da uživo gledaju zvezde premijerligaškog kluba.

Tako se grupa navijača okupila u hotelu gde je ekipa odsela, a jedan Vijetnamac želeo je da snimi igrače, moleći ih da kažu makar "Zdravo Vijetnam" u njegovu kameru. Ispostavilo se da je i to bilo mnogo.

Najpre je momka iskulirao najnoviji igrač Sitija Rahim Sterling, potom Džo Hart, dok mu je Fernando čak rekao da ne govori engelski jezik?! Nasri je takođe bio nezainteresovan, a David Silva je tek nekako prevalio "ćao".

Obraz Balkanaca donekle su odbranili Edin Džeko i Aleksandar Kolarov, koji je uz podignutu ruku na srpskom jeziku rekao: Ćao, mačko.

Ni menadžer Manuel Pelegrini nije mogao da pozdravi navijače.

Ovaj događaj je razbesneo Vijetnamca, koji je onda odlučio da uradi nešto nesvakidašnje: objavio je snimak na kom se vidi da je spalio ulaznice koje je imao za sebe i svoje prijatelje! Cena karte je inače išla i do 50 funti, što je izdašna suma za prosečnog Vijetnamca.

Na snimku nažalost nema prevoda na engleskom jeziku, ali koliko su strani mediji uspeli da prevedu, momak je otprilike poručio sledeće:

"U hotelu su Sterling i ostatak tima imali priliku da osete strast koju Vijetnam ima prema fudbalu. Ipak, umesto da odgovore na ljubaznost navijača, zvezde iz Engleske su bile više nego hladne".

Ovaj snimak postao je viralan u Vijetnamu, a u komentarima se osim razočaranja ovakvog ponašanja ističe da su prošle godine fudbaleri Arsenala bili prilično srdačni prema navijačima koji su hteli da ih pozdrave.

S jedne strane, momak je bio dosta uporan i dosadan, a igrači kao takvi nisu dužni da svakom izlaze u susret. Ali podsetićemo vas i na nešto što je rekao zvanično najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo:

- Nikada ne odbijam da dam autogram, uzvratim zagrljaj ili da se slikam. I ja sam nekad bio samo navijač.

>>> FUDBALER SITIJA NIJE BIRAO SREDSTVA: Ovako je šutnuo Ronalda tamo gde najviše boli! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA