SKANDAL I SRAMOTA! Grobari prekrečili grafit posvećen pokojnom fudbaleru Zvezde! (FOTO)

Nepoznati vandali uklonili i grafit u čast nedavno preminulom fudbaleru Goranu Gogiću

  • 51

 Ništa im nije sveto!

Tokom  noći, nepoznati počinioci, pretpostavka je da su to bili navijači Partizana, otišli su toliko daleko u navijačkoj zaslepljenosti podstaknutoj mržnjom, da su prekrečili grafit posvećen nedavno preminulom fudbaleru Crvene zvezde Goranu Gogiću!

DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA: Goran Gogić sahranjen uz pesmu Delija

Neverovatan prizor, ali je nažalost istinit, što potvrđuju i fotografije ovog bezobzirnog čina, koji je za svaku osudu.

Tim vandalima nije bilo dovoljno što su prefarbali mural u čast preminulog bivšeg fudbalera Zvezde, već su istom metodom uklonili i grafite posvećene još dvojici tragično preminulih Zvezdaša, u pitanju su navijači Velibor Dunjić i Marko Ivković Jagoda.

Šta vi mislite o ovome?

Foto: Facebook/ГЛАС навијача Партизана Foto: Facebook/ГЛАС навијача Партизана

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cionista

    30. jul 2015 | 13:28

    Navijam za Partizan , ali za ovo nemam reci. Ovo samo blago receno mogu debili uraditi. Sto i jesu. Pa od 30 000 sto dodje na tekmu , njih 2,3 hiljade su nadrogirani i ludi nazovi navijaci koji dodju samo da prave nered. Takvi se ne brinu za Partizan i ne nerviraju nego gledaju samo kako da nered prave. One vodje navijaca nista zivo ne rade, a voze auta od po 50,100 hiljada evra, nemaju dana radnog staza. I onda on meni da govori kakav sam ja navijac. A ja na svakoj tekmi izgubim brdo zivaca za Partizan a on se ni ne pocese. Sve to treba rasterati i pravac u zatvor.

  • Nebitno

    31. jul 2015 | 11:37

    PO MENI OVO JE SAMO DEBIL MOGAO DA URADI, JA KAO GROBAR NIKAD OVO NE BI URADIO ALI ETO IMA DEBILA. NEGO NISTE NI VI CIGANI CVECKE, PRESARAN GRAFIT ZA PEROVIC IVANA, MANCEA... :)

  • Goran

    30. jul 2015 | 23:43

    Ja sam delija i licno ne verujem da je ovo uradio pravi grobar. Oni su cak pisali grafite pravda za urosa i sloboda za grobare. Ovo je neki sipac uradio da nas posvadja jos vise. Srbi opametite se mi smo braca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA