ODLIČAN REZULTAT ZA PARTIZAN: Remi sa Steauom pred revanš u Beogradu! (VIDEO)

Crno-beli su mogli i do pobede u Bukureštu da je Brašanac iskoristio odličnu priliku u finišu meča * Zabrinjava povreda Božinova

Srpski šampion se iz Bukurešta vraća kući pevajući! Fudbaleri Partizana su uspeli da postignu gol na Nacionalnom stadionu, gde su remizirali sa favorizovanim rumunskim prvakom Steauom - 1:1.

Ovo je ipak odličan rezultat pred revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koji se za sedam dana igra na stadionu u Humskoj.

>>> Iz prve u malu mrežu: Pogledajte gol Vulićevića za vođstvo Partizana protiv Steaue! (VIDEO)

Hrabrost i želja za najboljim rezultatom bila je prisutna u disciplinovanoj igri srpskog šampiona, koji je najpre poveo preko Miroslava Vulićevića, a onda nesrećno primili gol u finišu meča.

Steaua - Partizan 1:1

(Varela 81 - Vulićević 62)

STEAUA: Kožokaru, Alsenat, Pap, Varela, Toska, Muniru, Breveld (od 75. Tahar), Popa (od 65. Tudori), Hamrun (od 90. Mihalcea), Ćipćiju, Tade.

PARTIZAN: Ž. Živković, Vulićević, Balažic, Fabrisio, Petrović, Brašanac, Jevtović, Babović (od 83. Ilić), A. Živković, Oumaru (od 70. Ninković), Božinov (od 19. Šaponjić).

>>> Rumuni očarani seksi direktorkom Partizana, a znaju i ko joj je dečko! (FOTO)

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

>>> Božinova odmah posle meča sa Steauom pitali za povredu! (FOTO)

Crno-beli se nisu branili - vrlo brzo su se prilagodili i otarasili se pritiska. Steaua je pokušala da zapreti karakterističnim šutevima sa distance, a najviše problema zadavao Hamrun, Alžirac sa francuskim državljanstvom.

Prilika nije bilo previše, a Partizan je u 19. minutu zadesio peh, pošto je igru napustio Valeri Božinov zbog povrede zadnje lože desne noge. Zamenio ga je zlatni omaldinac Ivan Šaponjić.

Crno-beli su sredinom poluvremena imali odlične prilike - najpre je Andrija Živković sa 25 metara poslao bombu, ali je Kožokaru bio izvanredan na golu. Odmah potom, Partizan je izveo korner, a glavom je pokušao Jevtović, ali je ponovo golman domaćih izblokirao i spasao svoju ekipu.

Do kraja poluvremena je značajno opao kvalitet fudbala, atraktivnih akcija nije bilo. Odbrana Steaue je svaki put dobro intervenisala, ali na drugoj strani nisu imali kreativnost u igri kojom bi ozbiljnije zapretili Živkoviću na golu.

Imala je Steaua dve vrlo ozbiljne prilike preko Pope i Hamruna, ali je sreća bila na strani Partizana. Disciplinovano je nastavio srpski šampion, a onda i biva nagrađen, u 62. minutu.

Andrija Živković je na desnoj strani maltene na tacni ostavio Vulićeviću loptu, koji je brzo natrčao i šutirao po zemlji, pogodivši levi donji ugao. "'Ajmo, još malo", bodrili su se crno-beli tokom proslave zaista vrednog gola.

Ipak, pobedu nije dozvolio Varela, za kog se do samog meča nije znalo da li će nastupiti zbog povrede na prethodnom meču kvalifikacija sa Trenčinom - štoper se odlično snašao nakon izvedenog slobodnog udarca sa desne strane, osamio se i glavom pogodio mrežu, a na mestu nije bio Živković koji se samo sekund ranije okliznuo.

>>> Ovako je gol Steaue slavio Bekali, koji u Beogradu hoće da upozna patrijarha Irineja?! (VIDEO)

Treba napomenuti i da je Brašanac imao maltene stopostotnu priliku kada je unutrašnjim delom stopala umesto u mrežu poslao loptu visoko iznad prečke, a na drugoj strani je Živković fantastično odbranio Hamrunuov pokušaj.

>>> Pogledajte kako je Brašanac u 90. minutu promašio pobedu, a potom Živković sačuvao remi! (VIDEO)

Sve u svemu, crno-beli će imati veliku priliku da na svom terenu i pred Grobarima izbori baraž za Ligu šampiona.

Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs
Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs
Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs
Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs
Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs
Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs
Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs
Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs

FK Salcburg - FK Malme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markec Delija

    29. jul 2015 | 23:39

    Sjutra svi da damo podrsku Vosi,igra protiv zabara.Daj Boze da Partizan udje u ligu sampiona a Vojvodina u ligu evrope.SVI SMO MI SRBI

  • Tetak

    29. jul 2015 | 22:44

    Šteta, imali ste šansu da pobedite, ali odlično u svakom slučaju. Pozdrav od zvezdaša, svi smo mi ipak Srbi prvo :)

  • Jevta

    29. jul 2015 | 22:54

    Navijac sam zvezde ali sam veceras kao i u svakoj utakmici koju Partizan igra u evropi navijao za njih. Sjajna utakmica realno trebali su da pobede ali nema veze bice bolje u revansu i siguran sam u dalji prolazak. Da je drzava normalnija a samim tim i zakon ovi mladi momci bi ostali bar do 25-te godine i partizan bi imao strasan tim. U svakom slucaju ovo je dobro za nas fudbal i za sve nase klubove a jednog dana i za zvezdu koja moze da ima povlasven polozaj zbog uspeha drugih klubova iz zemlje. Sve cestitke Partizanu sjajna igra bravo komsije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA