Jojić ljut na bivšeg trenera: Klop ni reč nije progovorio sa mnom!

  • 1

Borusija iz Dortmunda je sada samo prošlost za Miloša Jojića. Ružna prošlost. Zbog jednog čoveka. Čoveka koga mnogi navijači na svetu vole, ali koji, očigledno, neće ostati u lepom sećanju našem igraču.

Bivši vezni fudbaler Partizana potpisao je za nemački klub krajem januara prošle godine, na debiju je čak postigao gol, i to posle samo 17 sekundi od ulaska u igru, ali su se od tada stvari uglavnom kretale nizbrdo za njega.

>>> FANTASTIČAN PRIJEM, PA SA 20 METARA POD PREČKU! Kakav prvi gol Jojića u Kelnu! (VIDEO)

Jojić je ovog leta promenio sredinu i potpisao za Keln, a za stagnaciju u karijeri koju je imao u Borusiji krivi Jirgena Klopa, sada već bivšeg trenera "milionera".

- Za godinu i po dana nisam imao nikakvu komunikaciju sa Klopom. Zašto? Ne znam. Samo znam da je to bilo vrlo ružno sa njegove strane - rekao je Jojić za Bild.

Srpski fudbaler se može pohvaliti podatkom da je na 10 utakmica koje je počeo u startnoj postavi, psotigao 4 gola, što je vrlo dobar prosek za veznog igrača. Ali, ni to nije bilo dovoljno da ga Klop više koristi u prethodnih šest meseci.

- U prvim mesecima sam igrao stalno, kao i na početku prethodne polusezone. Ali, sa početkom krize u ekipi i krize rezuultata, naprasno sam sklonjen iz tima. Odigrao sam samo desetak minuta u poslednjih šest meseci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA