TRANSFERI: Bombastična ponuda Junajteda za dvojac Lacija zatvorila dan!

Budite i ubuduće uz Telegraf Sport i saznajte sva najvažnija dešavanja na fudbalskoj pijaci

  • 11

Kraj još jednog dana na fudbalskoj pijaci, a on se završio neočekivanim vestima iz Engleske i Italije o potezu koji je napravio Mančester junajted.

Osim toga bilo je još dosta uzbudljivih vesti i transfera, a vi nastavite da pratite Telegraf Sport i ubuduće i saznajte sve informacije sa fudbalskog tržišta.

21:58 - SOČAN TRAČ IZ JUNAJTEDA

Italijanski i engleski mediji prenose da je Mančester junajted poslao neverovatnu ponudu za dvojac Lacija Stefan de Fraj i Felipea Andersona u vrednosti od 42 miliona funti. Za sada nema odgovora iz Rima.

21: 28 - VILA DOVELA NOVO POJAČANJE

Vezista Nanta Džordan Veretut bi u petak trebalo da bude podvgrnut lekarskim pregledima u Birmingemu pre nego što potpiše ugovor sa Aston Vilom.

21:00 - KALJEHON NE IDE IZ NAPOLIJA

Engleski mediji su poslednjih dana pisalida je Čelsi zainteresovan za Hozea Kaljehona i da je stupio u kontakt sa njegovim menadžerom. Međutim, agent španskog fudbalera je negirao da je opšte imao kontakt sa "plavcima" i da će njegov klijent ostati u Napulju.

Foto:AP/Tanjug Foto:AP/Tanjug

20:32 - VILA I DALJE TRAŽI NAPADAČA

Aston Vila ovih dana je u potrazi za napadačom koji će zameniti Kristijana Bentekea. Dok se čeka ozvaničenje saradnje sa Emanuelom Adebajorom, klub iz Birmingema traži i neka druga rešenja, a posle Dimitra Berbatova, oni su pokazali interesovanje i za Rudije Gestedea. Oni su već stupili u pregovore sa Blekburnom oko njegovog transfera.

20:08 - PSV AJNDHOVEN ZAGRIZAO ZA MORENA

Štoper Espanjola Hektor Moreno je glavna meta PSV Ajndhovena ovog leta. Holanđani su prilično zagrizli za njega, jer odlično poznaju njegove kvalitete iz vremena dok je igrao u Alkmaru. "Filipsovci" su spremni da plate 4 miliona evra za Meksikanca.

19:38 - LIL DOVEO IGRAČA IZ KINE

Stopila Sunzu je novi igrač Lila. On je došao na jednogodišnju pozajmicu iz kineskog Šangaj Šenhua, a na izričito insistiranje trenera Erve Renara koji je sarađivao sa Zambijcem dok je bio selektor te zemlje.

19:20 - KRISTAL PALAS DOVEO JOŠ JEDNO POJAČANJE

Kristal Palas je potvrdio da je postigao dogovor sa Sanderlendom oko obeštećenja za Konora Vikama.

19:04 - BEZ KONTAKTA LIVERPULA I PSŽ-a

Menadžer Lukasa Dinjea za koga se pisalo prethodnih dana da će napustiti PSŽ i preći u Liverpul demantovao je takve navode rekavši da od "svetaca" nije dobio zeleno svetlo da pregovara sa "crvenima".

18.43 - JUVENTUS BACIO PIK NA FIORENTININU ŽELJU

"Tutosport" prenosi da posle povreda Đorđa Kjelinija i Andree Barzaljija Juventus hoće da dovede Davida Astorija, kom je propao transfer u Napoli. Za igrača koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Romi zainteresovana je i Fiorentina, a italijanski šampion navodno je poslao ponudu od pet miliona evra.

>>> Šta je Dijego Košta rekao Banetu i Matiću prilikom upoznavanja?

18.38 - NJUKASL DOVEO JOŠ JEDNOG IGRAČA IZ ANDERLEHTA

Nakon transfera Aleksandra Mitrovića, Njukasl se pojačao još jednom iz redova belgijskoj šampiona. Novi defanzivac ekipe Stivena Meklarena biće Šansel Mbemba, koji je već predstavljen na "Sent Džejms Parku".

17:54 - LUIZ: JEDVA ČEKAM DA DI MARIJA DOĐE!

Odbrambeni igrač Pari Sen Žermena, David Luiz, rekao je da veruje u skori dolazak Anhela Di Marije iz Mančester Junajteda u redove francuskog prvaka.

Brazilski reprezentativac, koji je sa Argentincem zajedno igrao u lisabonskoj Benfiki, smatra da će se Di Marija "pobrinuti" da Pari Sen Žermen bude mnogo jači.

- Jedva čekam njegov dolazak. Di Marija je veliki drug, veliki fudbaler, pomaže odbrani i zna kako da asistira ili postigne gol - izjavio je David Luiz, a prenosi portal TalkSport .

17:03 - LIVERPULOVI IZASLANICI U BARSELONI

Prema pisanju britanskih medija, predstavnici Liverpula otputovali su u Barselonu, da bi tamo pregovarali sa istoimenim klubom o transferu Adama Traorea.

Ovog 19-godišnjaka merka neko vreme i Mančester junajted, koji je navodno spreman da izdvoji novac za klauzulu u ugovoru krilnog igrača.

Liverpul je spreman da igrača dovede na jednogodišnju pozajmicu.

16:43 - CRNOGORAC U OSASUNI

Crnogorski fudbaler i doskorašnji igrač Mladosti Bogdan Milić potpisao je jednogodišnji ugovor sa španskim drugoligašem Osasunom.

Tokom karijere je nastupao za crnogorske klubove Budućnost, Mladost i Rudar, holandski Den Hag, ruske timove Krila Sovjetov i Spartak Naljčik, češki Plzen i južno-korejske Suvon i Gvangžu.

Prošle godine je u dresu Mladosti osvojio Kup Crne Gore.

16:10 - KARVAHAL: RAMOS JE NAŠ KAPITEN!

Fudbaler Real Madrida Dani Karvahal izjavio je da očekuje da njegov saigrač Serhio Ramos ostane u klubu i posle odlaska Ikera Kasiljasa u Porto, ponese kapitensku traku.

Ramos se od početka prelaznog roka dovodio u vezu sa Mančester Junajtedom, ali kako sada stoje stvari Španac će produžiti ugovor sa kraljevskim klubom.

- Naš kapiten je Ramos i siguran sam da će se sjajno snaći u toj ulozi. On je dugo vremena u klubu, osvojio je mnogo titula i to je stvar koju zaslužuje. Znam da je fokusiran samo na Real Madrid, ne vidim ga u nekom drugom dresu - izjavio je Karvahal za španski AS.

15:47 - LJORENTEOV MENADŽER U LONDONU!

Italijanska "Gazeta delo Sport" piše da je menadžer Fernanda Ljorentea trenutno u Londonu, gde pregovara sa čelnicima Arsenala. Menadžer premijerligaša Arsen Venger voleo bi da Španca dovede iz Juventusa kako bi ukombinovao u napadu sa Olivijeom Žiruom.

15:23 - STANDARD DOVEO ZABORAVLJENOG ŠPANCA

Belgijski klub Standard saopštio je da je potpisao ugovor sa Rubenom Ročinom, koji se smatrao jednim od najvećih talenata španskog fudbala. Najbolje dane pokazao je u Viljarealu, a do skoro je bio igrač Blekburna.

15:00 - MELO SE OPROSTIO OD GALATASARAJA

- Završio sam svoju misiju u ovom klubu. Bilo mi je divno ovde, i odlazim sa sjajnim uspomenama.

To je izjavio Felipe Melo, a sada mu preostaje da uputi ka Interu, kako bi ponovo sarađivao sa trenerom Robertom Manćinijem.

14:20 - GINDOGANU LEPO U DORTMUNDU

Jedan od osnovnih razloga zašto se Ilkaj Gindogan opredelio da ostane u Borusiji Dortmund jeste novi trener Tomas Tuhel. Nemac je inače imao ponude Barselone, Mančester junajteda i Bajerna.

- Imam osećaj da me je već poboljšao kao igrača. Sviđa mi se kako se obraća ekipi i njegove metode na treningu. Već petu godinu sam u Dortmundu i osećam se jako lepo ovde, i vidim sebe ovde jako dugo - rekao je vezista.

14:00 - IBRA U SVOM STILU NAJAVLJUJE ŠOK

Jedna od najvećih enigmi ovog prelaznog roka je koji će biti novi klub jednog od najboljih fudbalera današnjice, Zlatana Ibrahimovića.

Prema njegovim rečima, treba da očekujemo neočekivano.

- Moj sledeći klub biće veliko, veliko iznenađenje - preneli su kratku izjavu igrača Pari San Žermena.

13:42 - KAVANI NE MRDA IZ PARIZA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Napadač Pari Sen Žermena Edison Kavani izjavio je danas da je jako srećan u klubu i da ne planira bilo kakvu promenu.

- Imam ugovor sa Pari Sen Žermenom i moram da ga poštujem. Osećam se veoma dobro u Parizu i jako sam srećan ovde. Imam iste ciljeve kao i klub i 100 posto sam posvećen timu.

Urugvajski napadač se tokom prelaznog roka dovodio u vezu sa Mančester Junajtedom i Arsenalom, ali sve je izvesnije da će ostati u francuskom klubu.

13:15 - I ZOKORA u INDIJI

Bivši reprezentativac Obale Slonovače Didije Zokora (34), poput mnogih igrača na zalasku karijere, odlučio se za odlazak u Indiju. Njegov novi klub je Pjun Siti, koji je nešto ranije ozvaničio saradnju sa Adrijanom Mutuom.

12:46 - GOMEZ POJAČAO BEŠIKTAŠ 

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Fudbaler Fiorentine Mario Gomez narednih godinu dana igraće na pozajmici u Bešiktašu, objavljeno je na sajtu kluba iz Istanbula. Bešiktaš će na kraju sezone imati opciju da otkupi kompletan ugovor nemačkog napadača.

Gomez je prošle sezone za "ljubičaste" u Seriji A postigao samo četiri gola na 20 utakmica. Ovaj 30-godišnji fudbaler je pre dve godine prešao u Fiorentinu iz Bajerna, a igrao je još za Štutgart. Gomez je za reprezentaciju Nemačke odigrao 60 utakmica i dao 25 golova.

11:47 - NJUKA JURI FRANCUZA

Menadžer Njukasla Stiv Meklaren nastavlja dalje prelazni rok - zainteresovan je za fudbalera Marseja, Florijana Tovina.

Francuski klub ipak odbija ponudu od 12 miliona funti, s obzirom da je za 22-godišnjaka zainteresovan i Totenhem.

11:23 - MUTU PRONAŠAO NOVI KLUB

Iskusni rumunski golgeter Adrijan Mutu (36) potpisao je ugovor sa indijskim klubom Pjun Siti, gde je promovisan kao novo pojačanje. Bivši fudbaler Čelsija, Fiorentine, Juventusa i mnogih drugih evropskih klubova (ukupno 11), obratio se navijačima i članovima uprave putem skajpa tokom promocije, pošto nije bio u mogućnosti da se pojavi.

11:17 - TINEJDŽER IZ SARAGOSE STIŽE U REAL

Real je pronašao igrača koji bi mogao da bude stub odbrane "Kraljevskog kluba" u narednoj deceniji. Reč je o 18-godišnjem defanzivcu drugoligaša Saragose Hesusu Valjehu. Cena njegove "slobode" je 6 miliona evra. Prava sitnica za Real.

11:13 - PARAGVAJAC STIGAO KOD RAĆE PETROVIĆA

Novi igrač kijevskog Dinama čije boje brani srpski reprezentativac Radosav Petrović, postao je paragvajski napadač Derlis Gonzales, koji je potpisao petogodišnji ugovor sa Ukrajincima. Bazel je dobio 12,5 miliona evra na ime pbeštećenja.

10:17 - PORTO KRENUO NA LAMELU

Argentinac Erik Lamela (23) i dalje pred sobom ima mnogo godina za dokazivanje, ali sada mu je više nego ikad potrebno da oživi karijeru. U Totenhemu baš i nije opravdao uloženi novac (42 meča/2 gola/8 asistencija), pa bi mu promena sredine možda i prijala. Porto je kontaktirao Lamelu u kome vidi zamenu za Rikarda Kvarežmu. Slede pregovori...

10:00 - BENFIKA POŽURUJE ŽIVKOVIĆA

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Iako je Partizan rešen da zadrži Andriju Živkovića minimum do januara, to će, čini se, biti vrlo teško posle novih vesti koje stižu iz Portugala. Benfika je krenula u novu ofanzivu na Partizanovog bisera, jer je odlazk iz Lisabona najavio Argentinac Nikolas Gaitan, koji se nada prelasku u Mančester junajted. Njegova zamena bi trebalo da bude Živković. Takav scenario očekuju čelnici kluba sa La Luža.

09:52 - MENADŽER JUNAJTEDA NE ZNA GDE JE ARGENTINAC

Mančester je završio američku turneju porazom od Pari Sen Žermena, verovatno budućeg kluba Anhela Di Marije, za koga Luj Van Gal kaže da nema pojma gde se nalazi u ovom trenutku.

- To možete da me pitate svake nedelje i uvek će odgovor biti isti. Možda vi znate? Ja ne znam - poručio je Holanđanin engleskim novinarima.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djovani

    30. jul 2015 | 12:24

    Moze Zivkovic ali za 20 miliona€

  • Nebojsa

    30. jul 2015 | 13:20

    Ja sam veliki zvezdas..ali od ovog Zivkovica nisam video boljeg igraca sa ovih prostora jos od vremena Piksija i Deje..

  • MikiGrobarRUSSIA

    30. jul 2015 | 14:49

    Na zalost id zivkovicevog eventualnog transfera najvise koristi bi imao zahavi. Pa ako premijer vucic ne voli kriminal i korupciju nek zakonom zabrani menadzerske ugovore kao u engleskoj na primer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA