Pretučena dvojica Srba, fudbalera Veleža zbog proslave Vaskrsa!

Dobili batine samo zato što su Srbi, Lakičević brutalno izudaran, Knežević pogođen staklenom flašom u glavu i zadobio nekoliko šavova

  • 0

Fudbaleri Veleža Milan Knežević i Slobodan Lakičević pretučeni su dok su u jednom mostarskom kafiću proslavljali Vaskrs samo zato što su Srbi, a pretukli su ih šef Turističke zajednice Mostara Mensud Duraković i njegovog sin Ali Hamza, potvrdilo je više svedoka.

Mensur i Ali Hamza Duraković su u noći u subotu, 14. aprila, nepozvani upali na privatnu zabavu u mostarski kafić ''Piramida'' i počeli da udaraju i na nacionalnoj osnovi vređaju dvojicu fudbalera Veleža, piše mostarski ''Dnevni list''.

Lakičević je brutalno izudaran, dok je Knežević pogođen staklenom flašom u glavu i zadobio je nekoliko šavova.

Očevici pričaju da je Duraković, nekadašnji direktor i trener ''Veleža'', vređao Kneževića nazivajući ga četnikom, a navodno je bio ogorčen što u Veležu zbog ljudi sa strane nema mesta za domaće momke, među kojima je i njegov sin.

- Mensur i njegov sin upali su na našu zabavu. Pustili smo ih da uđu kao ljudi. Nakon nekog vremena Menso je počeo da me vređa na nacionalnoj osnovi. Vikao je: 'Četnik! Ratko Mladić!' Nešto kasnije, Ali Hamza je ničim izazvan s leđa udario Lakičevića - rekao je pretučeni Knežević.

U policiji su potvrdili da su morali intervenisati zbog tuče i da su napadnuta dva Veležova fudbalera, da je protiv počinilaca pokrenuta prekršajna prijava.

Upravni odbor Veleža izdao je saopštenje u kome se navodi da će biti preduzete sve mere da se, u skladu sa zakonom, zaštite svi igrači "rođenih".

''Nadamo se da će nadležna tela preduzeti sve potrebne mere da bi sportisti ovog grada bili zaštićeni, a odgovorni sankcionisani. Ovakvi i slični incidenti ne mogu da naruše atmosferu i harmoniju u klubu, a posebno odnose s istinskim navijačima Veleža'', navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA