Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika He
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Charlie

    01. avgust 2015 | 13:43

    I dok im raspali kk secanje nis u ambis i stecaj ode net tastatura upuvane crno bele bule narikace ovde suplje i prazne price vode.Zalosna im majka.I dok potpuno razbijen i patosiran kk proslost nis ide ka ogromnom ambisu i ponoru dotle se trener bez rominga i predsednik tog jadnog kluba na izdisaju brckaju u moru.Cvile crno bele puvacice na vestima o Zvezdi osvajacu triple krune i stabilnom evroligasu i sve vise placu i sve jace puvaju.Sve im je lepo objasnio pecaros Gargamel ''strucni konsultant'' u ogavnim i odvratnim ''kultnim kosarkaskim emisijama'' koje vodi vidno nervozan,uplakan i ucveljen portparol zagrebackog kluba koji ne moze preziveti ovu Zvezdinu silnu dominaciju i torturu. Pametnom dosta, ali je pitanje koliko su to shvatile totalno neinteligentne crno bele puvacice koje vrlo malo citaju, a sve vise kuckaju svoje nikad gluplje i nepismenije komentare.Covic najveca grobarska nocna mora i opsesija i uprava Zvezde znaju sta rade.Uveliko se radi na dovodjenju strasnih pojacanja,njih 4-5 od kojih ce se tresti tangice crno belim mukicama i jos nekoliko jakih sponzora.Zahvaljujuci velikom igracu i jos boljem coveku Bobiju od njegovog transfera u kasu Zvezde je uplaceno 625.000 dolara sto je oko 563.000 eura.Hvala ti Bobi na svemu.Od transfera Kalinica jos milion eura u kasu najveceg i jedinog srpskog brenda i najveceg ponosa crveno bele Srbije koja samo Zvezdu voli i za nju se Bogu moli.Sa ukupno pristiglih 1.563.000 eura Zvezda je skinula sa vrata problem koji se zove BAT i ostalo je sasvim dovoljno novca za pravljenje kako se najavljuje mozda i jos jaceg tima nego prosle sezone.Tu je i budzet gde se polako kockice slazu. Delije budite bez brige i ocekujte u narednim danima dolazak mnogo dobrih igraca, a sa nekima od njih je saradnja vec dogovorena.Tek ce da se tresu crno bele jadnice i mucenice koje od zlobe i mrznje prema Zvezdi ne vide da im je klub u rasulu napustio i Bezbradica novi izdajnik koji je trazio svoje pare.A Salo jos kolima nije krenuo iz Bara. A ceka se i povratak Gagija i dugo cekani plej, pa da se upali masina. Smehotres od zagrepcanki rumenih i totalno nepismenih koje non stop gledaju u tudje dvoriste dok svoje nikad prljavije nemaju nameru ni da pokusaju da ociste.Previse ih boli ova tripla kruna Zvezde i razbijanje i razvaljivanje lazne institucije. To ne mogu ni preboleti, a ni preziveti.I zasluzile su sve sto je snaslo njihov raspali klub. To se zove Bozija pravda.

  • @Žika Živac@

    01. avgust 2015 | 10:12

    Grobarčićima odmah humanitarna pomoć!

  • OBJEKTIVAN

    01. avgust 2015 | 01:01

    Haha ..raspad limenki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA