Čelsi nudi Di Mateu stalni posao?

Finale FA kupa i polufinale Lige šampiona potpuno neočekivano doneli šansu Italijanu da ne bude više samo vršilac družnosti trenera "plavaca"

  • 0

V.D. trenera Čelsija Roberto Di Mateo obavio je razgovore sa čelnicima "plavaca" o stalnom zaposlenju povodom odličnih partija od odlaska Andrea Vilijaš-Boaša, prenosi britanski "Dejli mejl".

Navodno je Di Mateo već razgovarao sa tehničkim direktorom Majklom Emanalom o stalnom preuzimanju klupe na kraju sezone.

Posle sjajnog plasmana u finale FA kupa, Italijana već uveliko tapšu po ramenu iz uprave, a ukoliko izbaci Barselonu u polufinalu Lige šampiona i bude među četiri najbolja kluba u Premijer ligi, šanse da ostane na "Stamford Bridžu" biće mnogo izvesnije.

- Emenalo je obavio informativni razgovor sa Di Mateom o stalnom poslu. On nije jedina osoba sa kojom se razgovara, ali je direktor vrlo jasan po pitanju da se Roberto ozbiljno uzme u obzir - preneo je britanski list izjavu izvora bliskog Čelsiju.

I dalje su na vrhu liste želja Čelsija dvojica najboljih trenera danšnjice Pep Gvardiola i Žoze Murinjo, ali Emanalo naporno radi da obezbedi "plan B" za vlasnika Romana Abramoviča.

Pre samo dve nedelje nije postojala nijedna naznaka da bi Di Mateo mogao da bude uspešna solucija na duže vreme po odlasku Vilijaš-Boaša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA