Ovaj Holanđanin je trebalo da potpiše za Zvezdu u ponedeljak, ali sada je pod znakom pitanja (VIDEO)

Izdanak Ajaksove škole faktički je sve dogovorio sa crveno-belima, ali pitanje je šta će sada biti sa transferom posle burne noći na Marakani

  • 6

Najnovije pojačanje Crvene zvezde trebalo je da bude Mičel Donald, ali posle najnovijih dešavanja na Marakani na utakmici protiv Radničkog iz Niša, pitanje je kako će se odvijati situacija u ovom, gotovo završenom transferu.

>>> BESNE DELIJE PRIČALE SA UPRAVOM POSLE MEČA: Evo šta su im poručile vođe navijača! (VIDEO)

>>> Zvezda ostaje bez portparola: Marko Nikolovski odlazi sa Marakane!

Kako Telegraf saznaje, transfer je faktički već bio gotov i vezista Mordovije je trebalo da dođe u Beograd početkom nedelje.

Prvi pik je bio Portugalac Pele, koji je i definitivno potpisao za Pakoš Fereiru, ali je Zvezda imala spremnu zamenu u vidu Holanđanina, koji je izdanak čuvene Ajaksove škole.

Donald je zapao za oko čelnicima i stručnom štabu sa Marakane na prijateljskoj utakmici ove dve ekipe, koja je odigrana pre nekoliko nedelja.

Ovaj 26-godišnji fudbaler može da pokriva gotovo sve pozicije u veznom redu, izdanak je Ajaksa, gde je u prvom timu bio od 2007 do 2011. godine, uz pozajmicu Viljemu II. Potom je tri godine igrao za Rodu, da bi 2014. potpisao za Mordoviju.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crvena zvezda evidentno ima velike probleme u veznom redu, što se videlo i na meču protiv Radničkog iz Niša, gde Zvezda nije uspela da pobedi na Marakani.

Donald je trebalo da poveže sredinu terena, i unapredi igru ekipe Miodraga Božovića, ali posle burne noći na Marakani i skandiranja ''Uprava napolje'', pitanje je šta će se desiti kada je u pitanju ovaj transfer.

Pogledajte i neke od njegovih najboljih poteza.

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dijara

    1. avgust 2015 | 10:42

    Bezi sto dalje i sto te noge nose,to je prokletstvo i uklet klub

  • Markomb

    1. avgust 2015 | 21:13

    Ja ne videh ništa.... nikakav potez, igru.... A mozda nisam gledao pravi snimak!?

  • Demokrata

    1. avgust 2015 | 11:37

    Da li neko veruje u ove bajke?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA