Predsednik Radničkog iz Niša hteo da povuče ekipu sa terena nezadovoljan suđenjem na Marakani!

- Da li Zvezdi treba sudije da donose bod ili bodove - pita se Vidak Perović posle utakmice na Marakani

  • 20

Prvi čovek Radničkog iz Niša Vidak bio je besan zbog suđenja na utakmici protiv Crvene zvezde na Marakani da je u jednom momentu razmišljao i da povuče ekipu sa terena.

>>> Radnički odoleo na Marakani: Zvezda promašila penal u 90. minutu, navijači sklandirali ''Uprava napolje'' (VIDEO)

- Ovo je sramota, bruka! Da li Zvezdi treba sudije da donose bod ili bodove? Ništa nije mogla Radničkom, pa je sudija pokazao drugi žuti karton Rosiću. On je prvo bio povređen, a onda i vređan sa Zvezdine klupe povicima ''seljak, seljak'', da ne nabrajam dalje - prenosi Sport reči Perovića.

>>> Ušao u igru, za 8 minuta dao gol Zvezdi i dobio karton jer je provocirao publiku (VIDEO)

On bio uz ekipu pored terena, i objasnio je situaciju kada je isključen zbog protesta posle isključenja Lazara Rosića

- Ustao sam da bih intervenisao kod četvrtog sudije, ali mi je pokazan put u svlačionicu. Hteo sam u tom trenutku da povučem ekipu sa terena, ipak, razmišljao sam sportski. To nam se i vratilo, mada, mislim da smo zaslužili više od boda.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Na izlasku sa terena sam čuo sa klupe Zvezde uvrede i na svoj račun i mene su prozvali seljakom i pitali da li sam došao na Marakanu da tražim bodove. Drago mi je ako misle da sam seljak i da smo seljaci, ali mi je neprijatno da kažem da su oni seljaci u srcu i duši, da ne uvredim seljake - rekao je Perović.

Utakmica na Marakani izazvala je tektonske poremećaje u Crvenoj zvezdi. Delijama je prekipelo po završetku meča, pa je 22.000 navijača gromoglasno skandiralo ''Uprava napolje'', a vođe navijača su potom razgovarale sa čelnicima uprave i lično i predočile im da žele odlazak celog rukovodstva.

>>> BESNE DELIJE PRIČALE SA UPRAVOM POSLE MEČA: Evo šta su im poručile vođe navijača! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    1. avgust 2015 | 11:09

    E, brate Vidak Perovicu, iako neki misle da imaju proslost, SAMO TO I IMAJU...I UVEK VRLO KRATKO TRAJE !!! ... .!. XXAAXXAA .!.

  • goran jelin

    1. avgust 2015 | 13:48

    opste je poznato, da je zvezda uvek imala podrsku drzave, medija, sudija... nije to nista novo, uostalom, ponasanje sadasnje vlasti to najbolje potvrdjuje... a, najveci seljaci i siledzije su uvek bili navijaci c.zvezde... pritom, ne mislim na cestite ljude koji zive na selu, vec na stanje duha i primitivizam... i to se zna u celom regionu... fk "petlovac, selo gori i sin dragan", sa lazne marakane, jos jednom je sinoc potvrdio da ne zna sportski da podnese neuspeh i da ne postuje rivale... nislije i novosadjani su uvek bili gospoda za vas sa tzv. "severa'...

  • Pera dileja

    1. avgust 2015 | 12:37

    Sta reci posle ovog, vredjali ljude, ponizavali, jel to tradicionalno gostoprimstvo najsrBskijeg kluba? Njima je neprijatelj svako ko nece da poklanja bodove. Sta kazu,, ovde ste dosli da trazite bodove", opa bato, pa jel to zabranjeno, kad moze Kairat moze i Radnicki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA