VI STE SRPSKI PONOS: Sportisti osvojili tri zlata i dva srebra na Specijalnoj olimpijadi!

Novih pet odličja su osvojili srpski sportist i tako poboljšali broj osvojenih medalja u Los Anđelesu na 12

  • 2

Oni su više od inspiracije, oni su srpsko zlato. Naši sportisti na Specijalnoj olimpijadi ređaju medalju za medaljom. Srbija je u subotu dobila još pet novih osvajača odličja u Los Anđelesu - tri zlatna i dva srebrna.

Plivač Đurica Đurica je bio najbrži u trci na 100 metara, kao i Andrijana Radojković na istoj dužini leđnim stilom. Njihovim zlatnim medaljama su se pridružili i Ivan Živkov i Borislav Živkov u stonoteniskom dublu.

Mešoviti stonoteniski par Borislav Živkov - Valentina Manojlov su osvojili srebro, a odličje istog sjaja je osvojio i Aleksa Ćirić u plivanju prsno na 100 metara.

Sa ovih novih 5 medalja broj odličja koji su osvojili sportisti iz Srbije na Specijalnoj olimpijadi se popeo na 12. Zaista naklon do zemlje za ove momke i devojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    1. avgust 2015 | 19:00

    Deco, zaista ste posebni, vasa upornost je dokaz da nista nije nepremostivo, nedostizno. Sve cestitke, srcem navijam za svaki vas uspeh. Divni ste.

  • Nada@

    1. avgust 2015 | 19:45

    Svaka cast, ponosni smo na vas !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA