SELEKTORE, REAGUJ: Srpski napadač nastavlja da rešeta mreže za novi klub (VIDEO)

Drugi meč za Malme i treći gol Nikole Đurđića u Švedskoj

  • 7

Srpski fudbaler Nikola Đurđić spasio je svoj Malme na gostovanju Otvidabergu, pošto je postigao dva gola u remiju 2:2 u okviru 18. kola švedskog prvenstva.

Malme je već posle pola sata igre gubio sa 2:0 od tima koji drži samo začelje tabele, ali je Đurđić upisao dva pogotka za sedam minuta i tako doneo bod svojoj ekipi. Kristijan Bergstrom je doveo Otvidaberg u vođstvo u 25. minutu, da bi Maurisio Albornos povisio na 2:0 samo šest minuta kasnije.

Mreže su mirovale do kraja prvog poluvremena, da bi usledio šou srpskog napadača. Đurđić je prvo bio strelac iz penala u 47. minutu, a samo šest minuta kasnije je doneo izjednačenje i bod Malmeu. Do kraja utakmica je bilo još šansi na obe strane, ali je rezultat ostao isti.

Đurđić je tako nastavio sa sjajnim partijama od dolaska u redove Malmea na pozajmicu iz Augsburga. Srpski fudbaler se drugu utakmicu zaredom upisao u strelce i ponovo bio junak. Malme sada drži četvrto mesto na tabeli sa 31 bodom, pet manje od vodećeg Đurgardena, a četiri manje od Geteborga i Norčepinga, koji imaju po četiri više, ali i po utakmicu manje.

Naredna utakmica Malme čeka u sredu, kada dočekuje Salcburg u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a austrijski predstavnik iz prvog meča nosi prednost 2:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BECKHAM

    2. avgust 2015 | 00:22

    Ne treba nam Djurdjic. Neka pozove S.Srnica,Ivanica,Andriju Zivkovica,Sergej Milinkovic-Savica, I Andriju Zivkovica I da pod hitno se odrekne Kolarova I nasa Reprezentacija ce opet da ozivi!!

  • Sisavac

    2. avgust 2015 | 00:36

    Jak igrac i jos jaci klub !

  • Dijara

    2. avgust 2015 | 00:54

    Strasan igrac,jednog dana ce igrati i u Partizanu,zivi bili pa videli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA