"Korijere delo Sport": Eto se vraća u Inter

Italijanski list tvrdi da je kamerunskom napadaču dojadio ruski fudbal i život u Mahačkali

  • 0

Visokotiražni italijanski dnevni sportski list "Korijere delo Sport" tvrdi da je kamerunskom napadaču Samjuelu Etou (31) dojadio ruski fudbal i da će zato da zamoli rukovodstvo Anžija da ga proda na kraju sezone ili do kraja godine. Dnevnik ide i korak dalje navodeći da se Eto vraća u Inter, koji ga je u avgustu prošle godine prodao bogatom ruskom prvoligašu za 21 milion evra.

Etou je, navodno, dosadio život u Rusiji, odnosno u Mahačkali u Dagestanu, a ne sviđa mu se ni kvalitet lige. To baš i ne pije vodu, jer se u ruski fudbal ulažu velike pare poslednjih godina. Uostalom, godišnja plata samog Kamerunca je 20 miliona evra.

Eto je ne tako davno ukazao da tereni i infrastruktura nisu zadovoljavajući, što je, sva je prilika, bio povod italijanskom listu za spekulacije.

Kamerunski golgeter je ove godine odigrao 17 utakmica za Anži i postigao je osam golova, ali u ovoj godini još nije zatresao mrežu. Njegove igre su ispod očekivanja, a konačnu reč daće holandski trener Gus Hidink i bogati gazda kluba Sulejman Kerimov.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA