Jelena i američki reper se tucali jajima (FOTO)

Član grupe LMFAO iz Los Anđelesa DJs Redfu posetio srpsku tenisku reprezentaciju u Moskvi, pošto je fan Jelene Janković, koja mu je priredila vaskršnju dobrodošlicu

  • 0

Ženska teniska reprezentacija Srbije priprema se u Moskvi za susret s Rusijom u polufinalu Kupa federacije, koje se u subotu i nedelju igra u dvorani "Megasport", gde je šljaka postavljena iznad ledene ploče. Selektor Dejan Vraneš na raspolaganju ima Jelenu Janković, Bojanu Jovanovski i Aleksandru Krunić, a tim će biti kompletan kad u četvrtak stigne najbolje plasirana srpska teniserka Ana Ivanović.

Trening Srbije posetio je američki reper i elektro muzičar Stefan Kendal Gordi alijas DJs Redfu, jedan od dvojice članova grupe LMFAO iz Los Anđelesa, koji je poklonik tenisa i Jelenin obožavalac. On ne samo da je odigrao nekoliko poena s njom, već ga je Jelena kao pravi domaćin učila kako se tucaju vaskršnja jaja. Tako je naš tim obeležio veliki pravoslavni praznik.

U reprezentaciji je sve u najboljem redu. Jedina zamerka je da je šljaka mnogo meka, ali se srpske teniserke nadaju da će do početka mečeva podloga da legne kako treba.

(Telegraf.rs / Foto: TSS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA