Bratski Olimpijakos preoteo Zvezdi još jednog bisera! (VIDEO)

Bogdan Rangelov karijeru nastavlja u šampionu Grčke

  • 5

Crvena zvezda je ostala bez još jednog talentovanog fudbalera, pošto je Bogdan Rangelov (1997) potpisao za Olimpijakos.

Perspektivni krilni igrač važio je za jednog od najvećih talenata generacije 97, iz koje su u prvi tim već prekomandovani Luka Jović i Miloš Stojanović.

>>> Ispovest Zvezdinog deteta, Ožegovića: Džajić i Stojanović nisu znali ni na kojoj poziciji igram!

On je prethodne sezone standardno igrao zta omladinsku selekciju Zvezde, nadao se da će ovog leta dobiti priliku u prvom timu, ali do toga nije došlo i odlučio se da promeni sredinu i karijeru nastavi u Olimpijakosu.

Olimpijakos u svojim redovima već ima jednog bivšeg igrača Crvene zvezde - Luku Milivojevića, do je pod ugovorom sa atinskim klubom i zlatni orlić Saša Zdjelar.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Podsetimo, ovo nije prvi put da Olimpijakos dovodi fudbalere Zvezde direktno iz omladinskog pogona. Takva situacija bila je svojevremeno i kod odlazaka Filipa Đuričića i Aleksandra Kovačevića pre nekoliko sezona. Kovačević se kasnije i vratio na Marakanu, gde igra i dalje.

Pogledajte i najbolje poteze Rangelova u mlađim kategorijama Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Žika Živac@

    5. avgust 2015 | 12:41

    Normalno,kad deca ne mogu da dodju na red od raznoraznih Parkera ,Salamija i ostalih Verada!I treba sine da bežiš!

  • dragan

    5. avgust 2015 | 12:56

    ovo je velika šteta što ovom igraču nije pružena šansa da zaigra u prvom timu zvezde ovo je velika sramota nema veće štete za klub nego dovoditi strane igrače koji samo uništavaju zvezdu i nemaju poima o fudbalu a naši talenti odlaze u inostranstvo i tamo na odličan način pokazuju svoj tlenat i ostvaruju velike rezultate neka uprava zvezde stavi prst na čelo i razmisli dobro o svojim lošim postupcima i zanemarivanju svoje škole fudbala i mladih talenata a ja kao navijač zvezde koji pratim sve utakmice putem tevea i interneta poručujem upravi zvezde sram vas bilo što uništavate zvezdu jer sa ovakvim katastrofalnim timom je najbolje da se zvezda po kratkom postupku preseli u drugu ligu

  • vuk

    5. avgust 2015 | 14:54

    A narucito je Kovacevic biser haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA