Fešta u Novom Sadu: Vojvodina sa svojim navijačima ruši još jednom Sampdoriju!

Novosađani imaju priliku da pruže još jedan veličanstveni šou svojim pristalicama, ali ovog puta uživo protiv italijanskog tima

  • 9

Pre nedelju dana napravili su čudo, a sada bi trebalo da ga samo potvrde. Novi Sad će u četvrtak uveče od 21 čas imati priliku da pozdravi kako dolikuje fudbalere Vojvodine koji dočekuju Sampdoriju u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope i overe plasman u baraž za ulazak u grupno takmičenje.

"Lale" su zaludele čitavu zemlju svojom fenomenalnom, izvanrednom i veličanstvenom partijom na gostujućem terenu protiv na papiru mnogo jače ekipe iz Serije A i sa 4 gola u mreži Đenovljana izazvali poprilične potrese u istalijanskom klubu.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Sada im preostaje onaj lakši, ali opet zahtevni deo posla u kome se ne sme dopustiti nikakvo opuštanje, a to je overa prolaska u narednu rundu uz naravno još jednu veliku fudbalsku predstavu koju će prikazati svojim navijačima.

- Svesni smo koliko je kvalitetna Sampdorija, kao i kvaliteta njenih pojedinica i zato bez obzira na ono što se dogodilo u Torinu očekujem tešku i zahtevnu utakmicu. Siguran sam da se oni neće predati bez borbe, već naprotiv. Uložiće sve da bi prodali skupo svoju kožu - izjavio je Zlatomir Zagorčić, trener Novosađana.

Koliki su hit igrači u crveno-belim dresovima pokazuje i interesovanje za utakmicu u Novom Sadu, jer su karte razgrabljene već prvog dana puštanja u prodaju, a sada je preostalo još oko nekih 1.000 ulaznica za severnu tribinu, pa se tako očekuje da će prepuni "Karađorđe" ispratiti Vošu na prag Lige Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA