Marjanović posle zabrane: Krivo mi je, nadao sam se, ali moja želja se neće ispuniti!

Srpski centar je svestan da mora da se pomiri sa situacijom i da se okrene budućnosti

  • 10

Nije imao sreće Boban Marjanović u svom povratku u nacionalni tim Srbije. Najboljem centru Evrolige je njegov novi klub San Antonio zabranio da igra za reprezentaciju ovog leta na Evropskom prvenstvu, a sigurno je da osim NBA tima niko drugi nije zadovoljan tim rešenjem.

Nadali su se i selektor Đorđević i čitava nacija, pa i sam košarkaš da će biti udarna igla u borbi za mesto koje vodi na Olimpijske igre u Rio de Žaneiro, ali uzalud. Posle svega što se dešavalo prethodne dve nedelje tačka je konačno stavljen, a zbog svega je razočaran i Marjanović.

- Sve mi je pomešano i ni sam ne znam šta da mislim. Krivo mi je što ne mogu da nastavim sa pripremama i nadao sam se da se neće to desiti. Imao sam veliku želju i motiv da se borim za mesto među 12 odabranih i da izborim sa drugovima odlazak u Rio. Za onoliko dana koliko sam bio video sam kakva je atmosfera. Selektor Đorđević je okupio sjajan tim i verovao sam da ću im se priključiti, ali moja želja se neće ispuniti - izjavio je  Marjanović za "Žurnal".

Printskrin: Twiter/@MiskoRaznatovic Printskrin: Twiter/@MiskoRaznatovic

Srpski centar se posle detaljno urađenih pregleda vraća u Srbiju sa ortopedskom čizmom na nozi koja će pomoći spadanu otoka između kostiju. Jasno je da je odmah počeo da se traži krivac i mnogi su ga našli u pomoćnom treneru Crvene zvezde Borku Radoviću koji je dao izjavu o njegovom stopalu, bilo je i nekih vatrenih izjava, ali Marjanović ne želi da se bavi tim stvarima.

- Nisam bio ni upućen u sve što se dešava i ne želim da se vraćam na stvari koje su se dogodile. Ne ljutim se ni na koga nimalo, niti nekoga krivim. Moje razmišljanje je uvek bilo pozitivno. Takve su bile okolnosti u kojima sam ja izgubio, ali ko zna zašto je to dobro. Šta je bilo, bilo je, sve ostavljam iza sebe - rekao je Marjanović koji je obećao da će dati sve od sebe da bude u timu koji će ići na Olimpijske igre.

- Uverio sam se da je naša reprezentacija kvalitetna i da je selektor oformio odličnu ekipu i da će iz nje izvući maksimum. Krivo mi je što neću biti deo toga, ali verujem da će momci ispuniti cilj na Evropskom prvenstvu, a na meni je da ponašanjem i radom i igrama izborim mesto među putnicima u Rio sledeće godine - rekao je Marjanović za "Žurnal".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    6. avgust 2015 | 14:11

    Moj Marjanovicu, Djilas je, odusevio me time, mogao da posalje onakvo pismo, a ti ne mozes jednu rijec da kazes- mogu da igram, nije strasno, nema loma, bilo sta da se vidi mala zelja bar, a ne da kao nemocno slezes ramenima- sta cu ja, zabranili mi... Cujem da si dobar covjek i vjerujem u to, ali ovdje si pao na ispitu prika.

  • Luka

    6. avgust 2015 | 14:02

    Marjanovicu, pokrij se tim velikim loparima i cuti. Izgledas mi kao neko kome je odgovarao ovakav razvoj situacije. Bilo mi je drago zbog tvog odlaska u San Antonio, sad me nije briga.

  • joca

    6. avgust 2015 | 10:12

    Bolje ćuti čoveče. Osramotio si se jer si ovo znao i pre potpisa. Bolje sad ćuti i ti i Čović i gledaj da i od onih 650 000 uzmeš koju kintu, brzo ćeš ti nazad iz NBAa, svaka kinta će ti trebati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA