Milinković: Moja ćerka je pogodila sa kim će Partizan igrati!

Treneru Partizana nije se ispunila želja da crno-beli za rivala dobiju Dinamo ili Apoel da im, kako kaže, vrati milo za drago

  • 9

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković ocenio je da njegovu ekipu čekaju dva teška meča protiv Bate Borisova u plej ofu za Ligu sampiona, ali da se nada uspehu.

- Bate Borisov je ekipa koja je prošle godine igrala Ligu šampiona i sve ukazuje na to da nas čekaju dva teška duela, ali naša želja je da u dve utakmice pokušamo da prođemo dalje - rekao je Milinković na konferenciji za novinare.

DOBAR ŽREB ZA PARTIZAN? Da li je ovo najlakši rival crno-belih za Ligu šampiona?

On je napomenuo da je za Partizan dobra okolnost što će Vuk Rašović iz Dinamo Minska pomoći prilikom analize igre protivnika.

- Sve informacije će nam biti od velike pomoći. Ništa ne može da se kaže unapred, sigurno se radi o vrlo snažnoj ekipi, ali svi znate koliko želimo Ligu šampiona i spremićemo se veoma dobro. Cilj je da postignemo gol u gostima, jer taj gol "otvara vrata raja".

Milinković je dodao da je inače uvek oprezan i da nije euforičan.

- Pripremićemo se dobro, sve mora da se pokaže na terenu, Važno je da u srcu imamo veliku želju. Nadao sam se da ćemo igrati protiv zagrebačkog Dinamo ili Apoela. Veoma sam želeo da i jednima i drugima vratimo milo za drago. Inače, moja ćerka je pogodila s kim ćemo da igramo - rekao je Milinković i naglasio da neće menjati tandem trenera za odlazak na utakmicu.

REŠENA NAJVEĆA MISTERIJA PARTIZANOVOG PROTIVNIKA: Evo kako je BATE BORISOV dobio ime!

- Karakteristično je za većinu timova bivšeg Sovjetskog Saveza da se oslanjaju na svoje igrače i jaku fizičku igru i zato sa njima nikada nije lako igrati - ocenio je Milinkjović protivnika u plej ofu za Ligu šampiona.

Govoreći o predstojećem meču protiv Spartaka, Milinković je istakao da bi voleo da tim nastavi sa dobrim rezultatima i da na krilima velike pobede protiv Steaue, zabeleži trijumf protiv Spartaka.

- Što se tiče sutrašnje utakmice znate da je za Partizan vrlo važno prvenstvo, tako da ćemo učiniti sve da odigramo jedan dobar meč i da se iskupimo za naše izdanje iz Pazara. Postoji mogućnost da odmorimo neke igrače, ali sve ćemo to uraditi uz dogovor sa medicinskim timom i stručnim štabom - rekao je trener crno-belih.

Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs

On je naglasio da će biti promena u timu, " ali ne mnogo, možda u nekoj rotaciji - tri, četiri igrača, ne više".

- Veoma nam je stalo do pobede. Posle one fantastične armosfere u sredu, opet bismo pozvali navijače da podrže ove momke, nećemo im ostati dužni. Svi su motivisani protiv Partizana i to je nešto za očekivati i mi ne bežimo od toga. Moramo da se opravimo i da dovoljno skoncentrisani uđemo u meč, jer su nam prošle godine napravili jako težak posao u prvenstvu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA