U VOJVODINI SLOŽNI: Jokanović da nam pomogne kako da izbacimo Plzenj!

Novosađani istakli da su šanse za prolaz dalje 50:50

  • 1

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić, odmah po završetku žreba za plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope, rekao je da je zadovoljan rezultatima žreba i da su šanse Vojvodine i Viktorije Plžen za plasman u grupnu fazu takmičenja u procentima 50 : 50.

Zagorčić je rekao Tanjugu da od danas kreću analize kvaliteta češkog kluba i naglasio da je dobra stvar što se u predhodnom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Viktorija Plzen sastala sa izraelskim Makabijem na čijoj klubi sedi Slaviša Jokanović od koga će sigurno dobiti kvalitetne informacije o snazi protivnika.

VOJVODINA PUTUJE U ČEŠKU: Novosađani mogu u Ligu Evrope

- Ko god da nam je u ovoj fazi takmičenja došao za protivnika bilo bi teško jer sve ekipe koje su došle do plej - ofa sigurno poseduju kvalitet. Ono što sigurno znamo jeste da je Viktorija izuzetno dobra ekipa tim i da ćemo morati da budemo maksimalno skoncentrisani ukoliko želimo da dođemo do Lige Evrope - rekao je Zagorčić.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Sportski direktor Vojvodine Ljubiša Dunđerski takođe je zadovoljan rezultatima žreba. On je rekao da je Vojvodina dobila protivnika sa kojim može da se nadigrava i protiv koga ima realne šanse za uspeh.

- Poznato je da je češki fudbal izuzetno dobar, da njihove ekipe igraju čvrsto, ali i Vojvodina je pokazala da ima kvalitetan tim koji je sposoban da se ravnopravno nosi sa bilo kojim protivnikom - rekao je Dunđerski.

I Dunđerski je istakao da je dobro što će od Slaviše Jokanovića stručni štab Vojvodine dobiti kvalitetne informacije o snazi, ali i o slabim tačkama rivala.

Dvomeč plej- ofa kvalifikacija za Ligu Evrope Vojvodina - Viktorija Plzen igra se 20. i 27. avgusta. U prvom meču (20. avgusta) domaćin je češki predstavnik, a revanš se igra sedam dana kasnije na stadonu "Karađorđe" u Novom Sadu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskustvo je bolnije od svega

    7. avgust 2015 | 20:24

    Pametno je kopirati i tražiti savet od uspešnih! Bravo za sve u FK Vojvodina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA