TRENER BATE BORISOVA: Srbija je zemlja fudbala, Partizan izvozi igrače kao Brazil!

Strateg rivala crno-belih u baražu za Ligu šampiona impresioniran je potencijalom Partizana i čuvenom omladinskom školom srpskog prvaka

  • 5

Trener Bate Borisova Aleksandr Jermakovič rekao je da je veoma ceni Partizan i srpski fudbal, kao i da očekuje neizvesne i zanimljive utakmice dva tima u plej-ofu kvalfikacija za Ligu šampiona.

- Bilo nam je jasno da su svi potencijalni rivali bili kvalitetni, ali smo želeli da izbegnemo Astanu. Ono što mogu odmah da kažem je da Partizan ima odlične pojedince i da je Srbija zemlja fudbala - rekao je Jermakovič za klupski sajt.

Milinković: Moja ćerka je pogodila sa kim će Partizan igrati!

Strateg beloruskog prvaka odlično je upoznat sa snagom koju crno-beli crpe iz svoje čuvene omladinske škole.

- Na godišnjem nivou mnogo igrača napusti Srbije i po tome su samo iza Brazila. Mnogi od njih su prošli školu Partizana. Očekujem spektakle u Borisovu i Beogradu.

REŠENA NAJVEĆA MISTERIJA PARTIZANOVOG PROTIVNIKA: Evo kako je BATE BORISOV dobio ime!

On je istakao da dobro poznaje Partizan, ali da će mu u analizi dodatno pomoći nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde Nemanja Nikolić i Filip Mladenović.

- Partizan ima veliku podršku navijača i uglavnom su tribine ispunjene do poslednjeg mesta. Važno je da pokupimo što više informacija i siguran sam da ćemo poslati nekog da ih uživo pogleda. Za Mladenovića i Nikolića će ovi mečevi biti od posebnog značaja, zbog njihovog odnosa sa Zvezdom - naveo je Jermakovič i najavio da će za duele protiv Partizana ekipa dovesti nekoliko pojačanja.

Prvi meč između Bate Borisova i Partizana igra se 18. ili 19. avgusta u Belorusiji, dok je revanš sedam dana kasnije u Beogradu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA