NOVI PAZAR NA KRILIMA AŠKOVSKOG: Gol za pobedu posle slaloma kroz odbranu Jagodine u stilu Mesija! (VIDEO)

Fudbaler Partizana na pozajmici u gradu na Jošanici ponovo je bio centralna figura u svom timu koji se vratio sa tri boda sa gostovanja u Jagodini

  • 2

Stefan Aškovski je u strašnoj formi! Fudbaler Novog Pazara nastavio je da nosi svoj klub kroz Superligu i posle vrhunske predstave koju je imao u trijumfu nad Partizanom pre nedelju dana sada je doneo trijumf Novopazarcima i na gostovanju u Jagodini 2:1.

Igrač crno-belih na pozajmici u gradu na Jošanici pokazao je i jagodinskoj publici šta sve ume sa loptom, a što je za njega najvažnije zbog njegove igre i čitav tim je na dobitku.

Došli su Novopazarci do vođstva preko Predraga Pavlovića u 49. minutu, a onda je petnaest minuta kasnije usledio pravi slalom Aškovskog u stilu Lionela Mesija. Nanizao je 4-5 igrača Jagodine došao do peterca i onda zakucao loptu pod prečku.

Nadu domaćinu da može da dođe do izjednačenja dao je Savković pet minuta kasnije izuzetno preciznim udarcem iz daljine koji je završio u maloj mreži Zečevića, ali to je bilo sve što su "ćurani" uspeli da urade.

Superliga Srbije, 4. kolo:

Petak

Jagodina - Novi Pazar 1:2

(Savković 68 - P. Pavlović 49, Aškovski 63)

Subota

Javor - Rad 17.00

Radnik - Borac 17.00

Čukarički - OFK Beograd 19.00

Metalac - Radnički Niš 19:00

Partizan - Spartak 19.00

Nedelja

Voždovac - Crvena zvezda 17.00

Mladost - Vojvodina 17.00

Tabela: Borac 9, Novi Pazar 7(+1), Partizan 6, Javor 6, Crvena zvezda 5, Čukarički, 4, Rad 4, Mladost 4, Radnički Niš 4, Spartak 4, Vojvodina 4, Metalac 4, Voždovac 3, OFK Beograd 3, Radnik 2, Jagodina 0(+1).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amel NP

    7. avgust 2015 | 22:29

    Veliko pojacanje za nas. Dobar igrac, verovatno ce ga Partizan vratiti a do tad neka trese mreze za plave.

  • teodor

    7. avgust 2015 | 23:17

    Mnogi Askovskog vide kao beka jer je u Partizanu tako figurirao, ali je u nekoliko navrata igrao kao levi igrac sredine ili levokrilni napadac i tu se dosta dobro pokazao. Partizan je na tim pozicijama kao i na levom beku imao, medjutim, odlicne primarne alternative tako da on nije dobijao sansu. Treba reci da su njega grobari uvek voleli i cenili i uvek im je bilo zao da mu se ne daje sansa. I licno sam iskazivao cudjenje zasto momka ne forsiraju. Hvala bogu, decko se sam izborio i pokaszao koliko vredi. Nekim igracima stvarno treba vise vremena da pokazu svoj talenat. Osim Aska , isto je bilo i sa Darkom Brasancem, gde sve on nije igrao i cutao cekajuci sansu u Partizanu. I evo sad, Darko je car. Mislim da Partizan nece propustiti sansu da Aska vrati , ali imace problem. On je za godinu dana slobodan igrac! I ugovor sa N.P. mu bas tada istice. Askovski ne krije da je spreman da se iskaze u voljenom klubu, ali sad su druge okolnosti! Verujem da u Partizanu sve vide i dobro promisljaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA