Nije mogao da istrpi: Stigao je Mejvederov odgovor na Rondinu brutalnu prozivku!

Najbogatiji sportista sveta je iskoristio tu činjenicu da uzvrati UFC šampionki na opasku kako se oseća kada ga prebije žena

  • 8

Verbalni rat između svetskog bokserskog šampiona Flojda Mejvedera i neprikosnovene UFC šampionke Ronde Rouzi se nastavlja. Posle brutalne prozivke koju mu je uputila najbolja žena borac tokom dodela ESPY nagrada za najboljeg borca, usledio je odgovor najbogatijeg sportiste na svetu.

>>> RONDA NOKAUTIRALA MEJVEDERA! UFC šampionka brutalno isprozivala najbogatijeg sportistu! (FOTO) (VIDEO)

Mejveder je gostovao u emisiji "Sportscenter" i uzvratio prozivku Rondi i to na račun razlike u zaradama koje njih dvoje imaju.

- Još čekam da vidim MMA borca ili nekog drugog boksera koji će zaraditi 300 miliona dolara za 36 minuta. Kada bude to mogla, onda neka mi se javi - izjavio je Mejveder aludirajući na novac koji je dobio za borbu protiv Manija Pakjaa.

Naravno, da je ovakvo njegovo poređenje poprilično nefer, jer samo u UFC je plaćanje mnogo manje, samim time i manje su zarade boraca, mada se nikada ne objavljuje koliko oni zarađuju, ali u svakom slučaju zna se da MMA još dugo neće imati toliku finansijsku moć kao što je ima boks.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Podsetimo da je njihov sukob počeo prošlog jula kada je Mejveder izjavio da nema pojma ko je Ronda Rouzi i čak ju je smatrao muškarce. Posle toga su usledili brojni odogovori od strane UFC šampionke, a poslednji je bio kada je u zvaničnom obraćanju prilikom dobijanja ESPY nagrade postavila pitanje kako li se oseća kada ga ovako prebije žena, sa aluzijom da je i on bio u konkurenciji za nagradu najboljeg borca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CHE

    8. avgust 2015 | 00:20

    E NEKA SI MU REKLA.

  • Ludi Milojko

    8. avgust 2015 | 08:59

    Jaooo bas si je ''pokopao''...jesam li ja jedini ovde koji misli da bi ga ova devojka razbila od batina :D

  • Iskustvo je bolnije od svega

    8. avgust 2015 | 12:22

    Kada se pogleda tenis, brzina, snaga, izdržljivost, veština i to sve u kontinuitetu, a da su žene plaćenije od muškaraca, jer na GS dobijaju isti novac a da igraju na dva dobijena seta i da meč traje sat vremena, u odnosu na tri seta i prosečno tri sata igre, jasno je da su žene plaćenije! Karte za njihove mečeve su i jeftinije! Jasno je da se ovde radi o nezasluženoj nejednakosti! Ko je to ženu nadjačao po izgovorenim rečima? Oni koji su protiv Mejvedera, obični su papučari i političari u pokušaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA