Rodžers šokirao navijače Liverpula odlukom ko će biti zamenik kapitena!

Nikako nisu očekivali da će ta uloga pripasti nekome ko je toliko kratko u klubu

  • 0

Navijači Liverpula su šokirani izborom Brendana Rodžersa kada je u pitanju zamenik kapitena kluba. "Crveni" su dan pred početak Premijer lige objavili ko će nositi kapitensku traku kada Džordan Henderson nije n terenu, a izbor je bio potpuno neočekivan za pristalice kluba.

Trener ekipe sa "Enfilda" ne samo da nije izabrao jednog od igrača sa najdužim stažom u klubu, već je odlučio da to bude čovek koji je tek ovog leta došao, a u pitanju je Džejms Milner koji je na početku prelaznog roka prešao kao slobodan igrač iz Mančester Sitija.

Takva odluka je poprilično razbesnela fanove "Redsa" koji su putem društvenih mreža dali svoj odgovor na ovu Rodžersovu odluku smatrajući da je ovo bilo ponižavanje Martina Škrtela koji je već godina u klubu i kupio je sve svojom požrtvovanošću.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Slovački reprezentativac je bio prvi izbor Liverpulovih navijača kada je uopšte u pitanju kapitenska traka i mnogi su glasali da se ona dodelo njemu, a ne Hendersonu, međutim kada to nije učinjeno očekivalo se da će on biti zamenik kapitena, ali su i tu doživeli šok.

Rodžers se možda odlučio za Milnera, jer je on domaći fudbaler sa godinama iskustva igranja na vrhunskom nivou u Premijer ligi i sa dve osvojene titule, a možda je ovo znak da Škrtel neće imati previše prilike da igra sledeće sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA