JUVE UZEO DOMAĆI TROFEJ U ŠANGAJU: Mandžukić i Dibala srušili "srpski" Lacio! (VIDEO)

Fudbaleri koji su ovog leta pojačali redove prvaka Italije zablistali već u prvoj takmičarskoj utakmici u novoj sezoni

  • 1

Juventus je novu sezonu počeo u dalekom Šangaju, i tamo je uzeo trofej namenjen osvajaču Superkupa italije, posle pobede nad finalistom kupa Lacijem rezultatom 2:0.

Dokaz da je uprava prvaka Serije A ubola bingo u prelaznom roku su golovi koje su postigle novajlije Mario Mandžukić i Pablo Dibala u drugom poluvremenu meča sa Rimljanima, za koje su igrali Dušan Basta (od početka) i Filip Đorđević (od 61. minuta), ali ne i novi član "skvadre" Stefana Piolija Sergel Milinković-Savić.

Posle "tvrdog" prvog poluvremenu po izuzetno lošem terenu, bjankoneri su za samo četiri minuta u drugom rešili pitanje pobednika.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Hrvat Mandžukić je u 69. minutu bio najviši u skoku posle duela sa Bastom, malo van peterca Rimljana, i glavom poslao loptu pored ukopanog golmana Marketija.

Nedugo potom bilo je 2:0.

Lacijali su nekako odbili prvi udar šampiona u toj akciji, ali bilo je to samo kratkog daha, pošto je Pogba nesebično vratio loptu Dibali, a ovaj razornim udarcem kroz ruke Marketija, pod prečku smestio loptu u mrežu Rimljana. Šah-mat!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA