Otišao Stoiljković, ali tu je Pavlović: Fudbaleri Čuke dobili OFK i odoše na svadbu kod Brežančića!

Dvostruko slavlje za Brđane ovog vikenda

  • 1

Andrija Pavlović se iskristalisao kao novi golgeter Čukaričkog!!! Golom mladog napadača u 9. minutu, Brđani su uspeli da prekinu niz od dva meča bez pobede i savladaju OFK Beograd rezultatom 1:0 (1:0).

Filip Stojković je centrirao, a odlično je na prvoj stativi reagovao Pavlović. Postigao je četvrti prvenstveni pogodak (tri protiv Vojvodine u 1. kolu). Uz još jedan dobar pokušaj Bojića, to je praktično bilo sve vredno pomena, što se tiče prvog poluvremena.

Utakmicu na Banovom Brdu posmatrao je i bivši fudbaler Čuke Rajko Brežančić koji pre nekoliko dana otišao iz Čukaričkog i potpisao trogodišnji ugovor sa holandskim AZ Alkmarom. Međutim, pre nego što se zaputi u zemlju Lala, Brežančić će obaviti crkveno venčanje u Novoj Pazovi u nedelju, kada će i krstiti sina.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

U nastavku susreta bilo je daleko dinamičnije ispred oba šesnaesterca. Čukarički nije iskoristio tri ogromne šanse. Dva puta je u prilici bio Slavoljub Srnić, jednom i Igor Matić.

- Izuetno teška utakmica, posle nekoliko neuspeha, da nam je neko ponudio ovaj rezultat pre utakmice sigurno bismo prihvatili. Zasluženo smo pobedili, da smo dali još koji gol ne bi bilo nezasluženo. OFK Beograd će sigurno napredovati pod vođstvom Pižona, to su sve dobro obučeni igrači iz njihove fudbalske škole - rekao je trener Čukaričkog Vladan Milojević.

U 82. minutu OFK Beograd je mogao do izjednačenja. Priliku, međutim, nije iskoristio Simić.

- Već drugu utakmicu zaredom primamo brze golove na naše početničke greške i to moramo da promenimo, ako želimo da krenemo dalje. Čestitam Čukaričkom na pobedi. Taktički smo izvršili izmenu, Simić se dobro pokazao, ali morao je da da gol. Šteta, dobra utakmica, moglo je da bude 3:2 ili 3:3 - kazao je šef stručnog štaba gostiju Vladimir Petrović.

Superliga, 4. kolo:

Petak:

Jagodina – Novi Pazar 1:2

(Savković 68 – Pavlović 49, Aškovski 62)

Subota:

Radnik – Borac 1:0

(Stojanović 64)

Javor – Rad 3:0

(Maraš 40 ag, Docić 49, Đokić 90+1)

Metalac – Radnički Niš 0:2

(Zemliaukin 52, Tomić 67)

Čukarički – OFK Beograd 1:0

(Pavlović 9)

Partizan – Spartak 2:1

(Božinov 6, Lukić 95 - Torbica 60)

Nedelja:

Voždovac – Crvena zvezda 17.00

Mladost Lučani – Vojvodina 17.00

(Telegraf.rs)

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA