DEN TANA: Zvezdi se ne piše dobro sa Delijama i Čovićem!

Bivši predsednik crveno-belih zabrinut za budućnost kluba

  • 40

Bivši predsednik Crvene zvezde Dobrivoje Tanasijević aka Den Tana, bez dlake na jeziku pričao je o aktuelnoj situaciji u našem najtrofejnjime klubu.

I Tvrdi: Situacija je alarmantna!

>>> TELEKOM OSTAJE UZ ZVEZDU: Nećemo odustati od sponzorstva i saradnje sa crveno-belima!

Tanasijević kaže da je klub pao u šake navijača, sa kojima je svojevremeno imao sukob dok je vodio Zvezdu, zbog čega je na kraju i digao ruke od cveno-belih, makar kao funkcioner.

- Iskreno sam zabrinut za dešavanja u Zvezdi i mogu da kažem da je situacija veoma opasna. Klub je pao u ruke navijača. Sva vlast je u njihovim rukama, a oni bi Nebojšu Čovića na čelo - kaže Den Tana za Alo.

Tanasijević ne veruje da prvi čovek Košarkaškog kluba može da izvadi crveno-bele iz dubioze.

- Jasno je postalo da on ima dil sa navijačima još kada se pojavio na tribini na derbiju. To su bile vrlo ružne scene i ne priliči jednom funkcioneru da bude tamo. Njemu svaka čast na tome što je uradio za Košarkaški klub, ali fudbal i košarka su kao nebo i zemlja. On ne zna kako funkcionišu FIFA i UEFA - poručio je Den Tana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    9. avgust 2015 | 13:03

    Covek u pravu jer navijaci vode klub tj kriminalci koji uzimaju procente od igraca.Svatko ko im se do sada suprostavio dobio je otkaz.Zato kriminalci sa severa mars iz kluba.

  • Стари Београд

    9. avgust 2015 | 11:50

    Амерички конобар нашао да коментарише Звезду. Колико си ти позајмио пара нашој Звезди? Сви из управе који одлазите причате, хвалите се да сте помогли дали паре. Бандо црвена, штеловали сте уговоре како сте желели и хтели. Време је за жестоке промене.

  • BEN DELIJA

    9. avgust 2015 | 11:57

    NAJVAZNIJE DA SMO SA TOBOM PROSLI DOBRO CUTI I VOLI I DALJE ZVEZDU PAMETNIJE JE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA