Čeh upropastio Arsenal, Mitrović debitovao za Njukasl, golčina Kutinja za pobedu Liverpula! (VIDEO)

Fantastičan gol Kutinja Liverpulu doneo pobedu, dok je Arsenal poražen od Vest Hema, a golman tobdžija će pokušati što pre da zaboravi taj meč

  • 2

Liverpul je pobedio Stouk na gostovanju u prvom kolu fantastilčnim golom Filipa Kutinja, dok je Arsenal poražen na Emirejtsu od gradskog rivala Vest Hema sa 2:0, a krivicu za to snosi golman Peter Čeh.

Došao je kao najzvučnije pojačanje Arsenala, a posle prvog kola navijači londonskog kluba se hvataju za glavu zbog njegovih suludih intervencija.

Iskusni Peter Čeh upropastio je tim Arsena Vengera i najveći je krivac za poraz od Vest Hema rezultatom 2:0, u prvom kolu Premijer lige.

Oba gola idu na dušu bivšeg dugogodišnjeg simbola Čelsija među stativama.

>>> MITROVIĆEV DEBI U PREMIJER LIGI: Dobio ovacije navijača, pa posle 11 sekundi dobio žuti karton! (VIDEO)

Kod prvog pogotka gostiju, koji je postigao Čeik Kojate u finišu poluvremena, Čeh je poput amatera zaplivao na nabačenu loptu, odleteo je u prazno, a je Senegalac mnogo pre njega stigao da je glavom pošalje u mrežu.

Treba reći da ni ofsajd zamka Arsenala u toj situaciji nije bila postavljena baš najsrećnije.

Argentinac Mauro Zarate duplirao je vođstvo Čekićara u 57. minutu tako što je uhvatio Čeha "na spavanju". Bio je to jak prizeman šut u ugao koji je pokrivao Arsenalov golman, ali daleko od toga da je to bilo neodbranjivo. Lopta mu je prošla pored ruku i zakoprcala se u mreži.

Tako je Vest Hem zabeležio prvu pobedu u gostima protiv Arsenala još od aprila 2007. godine!

U isto vreme, u Njukaslu, domaći tim je igrao nerešeno sa Sautemptonom - 2:2.

Dušan Tadić je doprineo da gosti odu kući sa bodom, pošto je u 79. minutu pogodio rezervistu Šejna Longa u glavu, a ovaj u skoku matirao Krula.

Vođstvo ekipi iz luke doneo je Pele u prvom poluvremenu, dok su golove za Svrake postigli Sise i Vijnaldum.

Aleksandar Mitrović debitovao je za domaći tim zamenivši Sisea u 75. minutu, a samo desetak sekundi kasnije dobio je žuti karton zbog oštrog starta.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

U poslednjem meču prvog kola Liverpul je savladao Stouk na Britanija stadionu. Meč je rešio Brazilac Filip Kutinjo fantastičnim golom u 86. minutu sa više od 25 metara udaljenosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA