PANIKA U NEMAČKOJ: Motociklista pucao na autobus Herte! (FOTO)

Nepoznati napadač je ispalio jedan metak u šoferšajbnu klupskog autobusa berlinskog kluba na ulici u Bilefeldu

  • 0

Na autobus fudbalera Herte pucao je neidentifikovani motociklista, dan uoči utakmice prvog kola nemačkog kupa protiv Arminije Bilefeld, objavio je bundesligaški klub iz Berlina.

Incident se dogodio u Bilefeldu, nakon što su fudbaleri Herte u taj grad doputovali vozom i na železničkoj stanici trebalo je da ih sačeka autobus.

Međutim, na putu do železničke stanice autobus, u kojem je bio samo vozač, pretekao je motociklista na kružnom toku i preteći rukom vozaču ispalio hitac u vetrobransko staklo. Niko nije povređen u incidentu.

- To je bio jedan hitac, ali ne možemo da kažemo šta je motiv. Vozač autobusa odmah je pozvao policiju i sada je potraga za krivcem. To je bio napad na život, a ne trivijalna stvar, to je jednostavno ludilo - izjavio je generalni menadžer Herte, Mihael Prec.

Iz berlinskog kluba su na svom zvaničnom Tviter profilu okačili fotografiju sa uviđaja.

- Ne možemo da verujemo. Neko je pucao na naš klupski autobus na našu utakmicu kupa. Na sreću niko nije povređen - napisali su uz fotografiju, dok su čelnici domaće ekipe osudili ovakvo ponašanje. - Šokirani smo zbog napada na autobus Herte. Prava je sreća da niko nije povređen.

Herta i drugoligaš Arminija Bilefeld sastaju se u meču nemačkog kupa u ponedeljak od 18.30 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA