MARAKANU NIKADA NEĆE ZAKLJUČATI: Nova brutalna najava Delija za meč protiv Čukaričkog! (VIDEO)

Pristalice Zvezde novim motivacionim videom pozivaju sve na Marakanu na meč protiv Čukaričkog

  • 24

Navijači Zvezde novom najavom pozivaju sve kojima je crveno-bela boja u srcu da dođu na Marakanu na meču 5. kola Superlige protiv Čukaričkog, koji se igra u sredu od 19.00.

Oni su u i parolama na Vračaru, na meču protiv Voždovca pozvali sve pristalice Zvezde da dođu na stadion protiv osvajača Kupa iz prethodne sezone i daju igračima vetar u leđa, što je jedna od najpopularnijih parola Delija od početka prvenstva.

>>> TERZIĆ: Navijači su bili za to da Zvezda igra treću ligu!

Delije su se oglasile i saopštenjem u kome su pozvali navijače da u velikom broju dođu na stadion, kako bi pokazali da meč protiv Radničkog iz Niša i pun stadion na Vračaru nisu bili slučajnost, već da je Zvezdina publika uz klub u najtežim trenucima.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Oni se nadaju da će meč protiv Čukaričkog pokazati da 22.000 navijača na utakmici protiv Radničkog nije došlo zbog besplatnog ulaza i da će ispunjene tribine stadiona Rajko Mitić u sredu pokazati koliko ljudi diše za Zvezdu.

>>> Bakljada Delija na praznoj Marakani: Neviđena najava za meč Zvezde! (VIDEO IZ VAZDUHA)

Napravljena je i motivaciona najava, po ugledu na onu sa meča protiv Radničkog, u kojoj su ubačeni i citati Miodraga Grofa Božovića, kao i Vladimira Petrovića Pižona, koji je pričao o voljenom klubu.

Posebno je istaknuta rečenica ''Mnogi žele da zaključaju ovaj stadion, ali treba da znaju da Marakanu nikada neće moći da zaključaju'' što je trener Zvezde rekao na konferenciji za novinare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA