KAKVO JE OVO ČUDO OD ŽENE? Oduševićete se kada vidite šta sve Serena Vilijams može! (FOTO)

Na sledećim fotografijama do izražaja dolazi i njena fizička forma, ali i sve njene obline

  • 5

Mnogi ljubitelji tenisa će se sigurno složiti sa konstatacijom da je Serena Vilijams uz Štefi Graf najdominantnija teniserka u istoriji tenisa. Najbolja igračica sveta nas iznenađuje iz godine u godinu, a uprkos tome što je već zagazila u četvrtu deceniju, njena fizička kondicija, njena spremnost i njena igra deluju kao da je tek na početku karijere.

>>> Ovom fotkom je Serena Vilijams srušila Instagram: Odlepićete kad vidite njen donji deo! (FOTO)

Iako kada je pogledate deluje krupno i čini vam se kao da je već na zalasku karijere, to uopšte nije tako, jer je ona svoje telo dovela do savršenstva. Koliko je ona u stvari u treningu i koliko je u savršenoj fizičkoj formi pokazala je i u foto editorijalu koji je uradila za "Njujork magazin".

Oduševićete se kada budete videli ta sve ova devojka može da uradi uprkos tome što ima pune 33 godine i što je pomalo krupnija, a verujemo da ćete i dobrano zabalaviti kada budete videli njenu fotografiju na kojoj radi špagu, jer istovremeno deluje i seksi, a i pokazuje koliko je razgibana.

Pre toga pogledajte kako je vežbala za to snimanje.

A onda ispod možete videti kako isve to izgleda u časopisu. Seksi, a?

Uz sve to i skočiće vam pritisak i kada budete pogledali i ostale fodografije na kojim ado izražaja dolaze sve njene obline, a ispod crne haljine se nazire i nešto više, pa će muški pol sigurno uživati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA