Mesiju se ponovo klanja planeta, ali ovoga puta ne zbog fudbala! (VIDEO)

Argentinac je donirao 444.000 evra UNICEF-u u sklipu humanitarne akcije ''Sunce za decu''

  • 1

Lionel Mesi ne prestaje da oduševljava svet! Ovoga puta nisu u pitanju golovi, driblinzi i fudbalski potezi, zbog kojih mu se klanja planeta, već iskazana humanost.

Argentinac je jedan od ambasadora UNICEF-a i ponovo je donirao novac ovoj humanitarnoj fondaciji.

>>> Nije onako kao što se priča: Mesi je spreman da se odrekne svog zaštitnog znaka!

Najbolji fudbaler sveta je u okviru kampanje ''Sunce za decu'' donirao 4.500 000 argentinskih pesosa, što je oko 444.000 evra.

Mesi se trenutno priprema za meč superkupa Evrope, koji će Barselona odigrati protiv Sevilje u utorak, 11. avgusta u Tbilisiju sa početkom od 20:45. Zbog toga nije bio u mogućnosti da lično prisustvuje manifestaciji, ali se okupljenima obratio putem video poruke i istakao zadovoljstvo što bar na taj način može da bude sa svima njima, kao i da mu je zadovoljstvo da sarađuje sa UNICEF-om.

Nekoliko dana ranije Mesi je na svojoj Fejsbuk stranici objavio da je njegova fondacija pomogla izgradnju tri mobilne klinike u kolumbijskom gradu Argelija.

Nema sumnje da je ovim zaslužio simpatije čitave svetske javnosti, možda i više nego što to radi magičnim potezima na zelenom terenu.

Printskrin: Facebook.com Printskrin: Facebook.com

Ipak, nedavno je bio i kritikovan zbog druženja sa prvim čovekom Gabona, koga smatraju diktatorom, pa možda na ovaj način želi da se iskupi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    11. avgust 2015 | 14:26

    najpre uzmes 3,5 miliona evra od diktatora iz gabona u kojem 90% populacije zivi ispod ivice bede, pa se peres sa donacijom od bednih 440 hiljada. bravo mesi ljudino

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA