Cirbesova fotka sa Vilijamsom izazvala haos među zvezdašima na Instagramu!

Razlog za oduševljenje navijača crveno-belih krije se u jednom detalju

  • 9

Maik Cirbes je ostao u sjajnim odnosima sa Markusom Vilijamsom i, uprkos tome što se Amerikanac našao na udaru zato što je bio pozitivan na marihuanu tokom finalne serije plej-ofa, Nemac je zadržao kontakt sa njim.

Njih dvojica zbog saradnje koju su imali na terenu morali su prošle sezone da dosta vremena provode zajedno i van njega, tako su postali dobri prijatelji koji se i dalje čuju, iako je američki plejmejker napustio crveno-bele. To je pokazao nemački centar na svom Instagram profilu kada je okačio fotografiju na kojoj i on i Vilijams pokazuju isti znak rukama.

- Piće, dušo - napisao je uz fotografiju Cirbes.

Međutim, pravo oduševljenje među njegovim pratiocima je izazvala činjenica da Vilijams ima na sebi majicu fudbalskog kluba Crvena zvezda na kojoj piše Gazprom te je tako pokazao da iako je otišao na ne baš najbolji način i dalje u srcu nosi crveno-bele.

A photo posted by @maikzirbes33 on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Modriča

    11. avgust 2015 | 00:59

    Kraljeviiiii!!!!!!!!

  • hopcup

    11. avgust 2015 | 17:52

    Vilijams je otisao iz ZVezde na najbolji moguci nacin, sa svim osvojenim trofejima!!! To sto voli malo da duvne, je njegova licna stvar!!! Srecno majstore i sve najbolje!!!

  • Krajina

    11. avgust 2015 | 19:32

    Bolje povremeno dzoint, nego non_stop cigare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA