NAJLEPŠI GOLOVI VIKENDA: Levandovski, Đovinko, Forlan... (VIDEO)

Prethodnih dana bili smo svedoci prelepih poteza širom planete. Pogledajte kako to rade majstori bubamare

  • 0

Uopšte nije bilo potrebno da sačekamo da počne Premijer liga, i na Seriju A i Primeru možemo da se strpimo, jer već imamo sasvim dovoljno materijala da uživamo u genijalnim potezima i golovima koji stižu sa svih meridijana.

Pred vama su odabrani. Najbolji među najboljima.

Dijego Forlan. Fudbaler čije ime Urugvajci izgovaraju kao da pričaju o Bogu vratio se u Penjarol i odmah na debiju majstorijom zaludeo fanove slavnog kluba.

Šta tek reći za gol Đulijana. Fudbaler Gremija proslavio se u velikom gradskom derbiju protiv internasionala efektnim pogotkom i njime doprineo demoliranju gostiju rezultatom 5:0.

I u Evropi su navijači uživali. Napadač Ostrave Fransis Nar se pobrinuo da se i njegova bravura zavrti internetom ovih dana.

A podsetimo se i golčine Roberta Levandovskog u prijateljskoj utakmici sa Milanom. Puče mreža!

Otišao je možda prerano iz Evrope. Sebastijan Đovinko se poigrava u MLS ligi u dresu Toronta. I postiže spektakularne golove. Drugi od tri koliko je "uterao" Orlandu bio je u stilu Alesandra Del Pjera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA