BRUKA: Kanađani ne znaju odakle su Đoković, Tipsarević i Troicki! (FOTO)

Novi ogroman propust. bez opravdanja, čelnika Rodžers kupa, koji već drugi put otkada Novak igra kod njih na turniru ne znaju iz koje zemlje dolazi

  • 46

Često se organizatorima Rodžers kupa u Montrealu dešavaju greške kada je u pitanju srpski teniseр. Posle blamaže iz 2007. godine kada su Novaka Đokovića nazvali Hrvatom, sada su sebi dozvolili propust za koji zaista nema opravdanja, ako ga je bilo i za ono što su uradili pre 8 godina.

Najbolji igrač sveta se posle osvajanja Vimbldona po prvi put našao na terenu prethodne noći igrajući u dublu na Mastersu u Montrealu zajedno sa Jankom Tiparevićem i to protiv još jednog Srbina Viktora Troickog koji je igrao u paru sa Andreasom Sepijem.

Ipak, za ogromnu blamažu organizatora potrudili su se ljudi koji rade na zvaničnom sajtu turnira koji su pokraj imena sve trojice srpskih tenisera stavili zastavu, ni manje, ni više, Ekvatorijalne Gvineje.

Sa druge strane uredno je slovima pisalo da je njihova zemlja Srbija, međutim i bez obzira na to ovo je propust ogromnih razmera, jer ni Novak, ni Janko, ni Viktor nisu igrači koji su se tek pojavili na ATP turu, već su u vrhu svetskog tenisa već godinama.

Printskrin: couperogers.com Printskrin: couperogers.com

Posle svega postavlja se pitanje da li će svet konačno naučiti iz koje zemlje dolazi teniser koji je najbolji na planeti već četiri godine da ne bismo ponovo imali ovakve i slične situacije (setite se samo kako je na sajtu ATP-a prošel godine osvanula turska zastava pored Novakovog imena prim. aut).

Inače, što se samog duela tiče Đoković i Tipsarević su bili bolji od Troickog i Sepija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    11. avgust 2015 | 17:13

    Posto zivim u Kanadi mnogo godina recu cu vam da je to namerni propust ,jer vrlo dobro znaju oni odakle je Nole i ostali nasi sportisti nego im je Nole odbio ponudu da postane drzavljanin Kanade i igra za nju.PM H arper ga je licno primio i nudio mu to.Zato dragi moji Srbi znajte da nam to rade namerno jer oni ovde nemaju svog tenisera vec i onog Milosa Raonica koji je rodjen u bivsoj Yugi ,tj.Crnoj Gori prisvojili jer je dosao sa 3 god . ovde.On za mene Kanadjanin isto ko i ja.Zato ga i ne volim .Zivela Srbija!

  • BOZA ZEMUNAC

    11. avgust 2015 | 20:07

    ZNAJU,ZNAJU VRLO DOBRO ZNAJU.

  • PRmdfk

    11. avgust 2015 | 14:17

    A gde je Kanada?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA