ZOOM LAB KARAVAN OSVAJA SRBIJU: Jedinstveno trkačko iskustvo i ovog vikenda dostupno Beograđanima!

Ovog vikenda, Zoom Lab karavan se seli na novu lokaciju, na platou ispred tržnog centra Ušće, i poziva sve ljubitelje trčanja da dođu i obore lične rekorde, kao i da se prijave za trku.

  • 0

U susret velikoj We Run Belgrade 2015 trci, koja će se održati 6. septembra, kompanija Nike ponudila je svim trkačima jedinstveno iskustvo i mogućnost da postanu deo Zoom Lab karavana.

Ovaj trkački karavan će svake nedelje posećivati različite lokacije u Beogradu i drugim gradovima Srbije, i omogućiti posetiocima da isprobaju i osvoje najnovije modele Zoom patika, testiraju svoje trkačke sposobnosti i prijave se za We Run trku.

Zoom Lab je jedinstven koncept koji je već krenuo na svoj put kroz Srbiju. Karavan je prvo posetio Kragujevac, i na platou ispred tržnog centra gde je otvoren najmoderniji Nike Store, ugostio i testirao svoje prve trkače. Prošlog vikenda, priliku da trče i dobro se zabave, imali su i brojni Beograđani koji su se našli ispred popularne Beton hale.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovog vikenda, Zoom Lab karavan se seli na novu lokaciju, na platou ispred tržnog centra Ušće, i poziva sve ljubitelje trčanja da dođu i obore lične rekorde, kao i da se prijave za trku.

Nike brend na globalnom nivou, ali i kod nas, kontinuirano radi na promociji zdravog načina života kroz gradsko trčanje ali i kroz brojne druge aktivnosti, kako bi se podigla svest o trkačkoj kulturi koja je u svetu opšte prihvaćena i raspostranjena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA