TRANSFERI: Bivši Zvezdin igrač u Grčkoj, Otamendi će biti novi štoper Mančestera!

Spuštena je zavesa na još jedan zanimljiv transfer dan

  • 1

Mnogo posla bilo je i danas za klupske operativce i menadžere. Dedlajn se polako bliži, pa su potvrde transfera česta pojava poslednjih dana, a tako je bilo i u sredu.

>>> TRANSFERI: Seksi novinarka najavila transfer bombu, brutalno pojačanje za Mihu

Na kraju dana grčki Atromitos je potvrdio transfer bivšeg igrača Zvezde Miloša Stojčeva, koji je potpisao 2+1 ugovor sa grčkim klubom.

Ovo su ostali zanimljivi transferi koji su se dogodili danas.

Oriol Romeu se rastao sa Čelsijem i potpisao ugovor sa Sautemptonom.

Edin Džeko je udario paraf na ugovor sa Romom.

Izvesno je i da će Argentinac Otamendi pojačati defanzivu Mančester junajteda.

Bivši napadač Zvezde Abiola Dauda nije više u planovima Vitesea i napušta taj klub.

23:20 - ŠKOLOVAO SE U ZVEZDI, SAD JE U GRČKOJ

Srpski fudbaler Miloš Stojčev (28) prešao je iz Sarajeva u grčki Atromitos, koji je vicešampionu bosne i Hercegovine uplatio 200.000 evra za momka koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde.

21:45 - ROMEU STIGAO U ENGLESKU LUKU

Bivši fudbaler Barselone i Čelsija Oriol Romeu završio je svoju neuspešnu misiju u londonskom klubu sa kojim je do sada imao ugovor, i potpisao za Sautempton. Njegov novi klub platio je Plavcima 7 miliona evra za učenika Barsine škole.

21:24 - SVONSI DOVEO GOLMANA ARSENALA

Džoš Vikam je novi golman Svonsija sa kojim je postpisao dvogodišnji ugovor. U velški kub je stigao iz Arsenala.

18:10 - ROMA I DŽEKO - SADA I ZVANIČNO

Edin Džeko od danas je i zvanično član Rome sa kojom je potpisao jednogodišnji ugovor o pozajmici. Bosanskohercegovački reprezentativac stigao je iz Mančester sitija.

18:02 - MAZARI U MARSEJU?

Posle iznenadnog odlaska Marsela Bjelse sa klupe Marseja, klub sa Velodroma mora brzo da reaguje. Klop je bio prva opcija, ali kako se brzo pojavio kao kandidat, još brže je stiga vest da ga u ovom trenutku taj izazov ne zanima.

Naredna meta Olimpika je Valter Mazari, koji je bez posla od otkaza u Interu, a upravo bi Neroazuri bili najsrećniji da vide Mazarija ponovo u poslu, jer mu i dalje isplaćuju novac (3,3 miliona evra) iz ugovora koji su jednostrano prekinuli.

U slučaju da nekadašnji strateg Napolija prihvati ponudu iz Francuske i potpiše ugovor, automatski bi obaveze Intera prema njemu prestale da postoje.

17:44 -  O OVOME SVI BRUJE: OTAMENDI STIŽE U JUNAJTED!

Kažu Englezi - gotovo je! Argentinac Nikolas Otamendi (27) na korak je od prelaska u Mančester junajted, kome je očajnički potreban štoper.

Defanzivac Valensije je od starta prelaznog roka dovođen u vezu sa odlaskom na Old Traford, ali su se tek sada, kada je postalo jasno da Ramos ostaje u Realu, stvorili uslovi da se realizuje njegov transfer.

I španski i engleski mediji danas bruje o tome da Otamendi nikad nije bio bliže Junajtedu, navodeći da ga samo još detalji dele od transfera karijere.

17.38 - RAMOS OSTAO VERAN REALU

Ramos, Real, Mančester. Jedna od priča koja je obeležila leto danas je dobila epilog: Iskusni defanzivac produžiće ugovor sa aktuelnim klubom na još tri sezone, pa se tako osigurao do 2020. On će, prema slovu novog ugovora, po sezoni dobijati 9 miliona evra, tri miliona više nego što je dobijao na osnovu prethodnog sporazuma.

16.57 - NIKOLA KALINIĆ U ITALIJI

Hrvatski fudbaler Nikola Kalinić novi je član Fjorentine, a Viola će na adresu Dnjipra uplatiti oko 5.5 miliona evra.

16.05 - VARGAS NAPUSTIO FJORENTINU I OTIŠAO U BETIS

Peruanac Huan Manuel Vargas (31) novi je fudbaler Real Betisa čiji dres će nositi naredne dve godine. Uprkos tome, ne zaboravlja Firencu.

- Nadam se da ću kraj karijere dočekati u Fjorentini - izjavio je Vargas.

15.57 - DAUDA NAPUŠTA VITESE?

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde Abiola Dauda nalazi se na izlaznim vratima Vitesea za koji nije odigrao nijedan meč ove sezone. Tačnije, nije bio ni na klupi.

15.52 - TADIĆ DOBIJA SAIGRAČA IZ ČELSIJA

Oriol Romeu je 2011. godine stigao na Stamford Bridž iz Barselone za sumu od 5 miliona funti, ali je vreme uglavnom provodio na pozajmicama. Sada želi da ''obnovi'' karijeru, a Sautempton je pravo mesto za njega. Dogovor je postignut, ostali su samo medicinski pregledi.

15.47 - STOP ZA KEJNA, ARSENAL KUPUJE U SEVILJI

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Čelnici Totenhema rekli su Mančester junajtedu da zaborave na Harija Kejna pošto 22-godišnji napadač nije na prodaju. Istovremeno su se pojavile vesti da Arsenal želi vezistu Sevilje Krihovijaka i nude 22 miliona evra.

15.35 - BILJA U JUNAJTEDU?

Engleksi mediji prenose da će vezista Lacija Lukas BIlja potpisati za Mančester junajted, s kojim je dogovorio sve lične uslove. Spekuliše se da će transfer iznositi između 30 - 40 miliona evra.

15:00 - ROMA POSLALA PARAGVAJCA U SPORTING

Antonio Sanabrija će narednih godinu dana provesti na pozajmici u Sportingu iz Hihona. U Romi su procenili da 19-godišnji Paragvajac neće dobiti dovoljno prilike da se razvija u Rimu, već su veće šanse za njega da skupi dragoceno iskustvo igrajući u povratniku u Primeru.

14:51 - DVE BOMBE U JEDNOJ NA OSTRVU

Uh kakve dve vesti su istovremeno stigle iz Engleske. Prva je da je Mančester junajted dogovorio transfer Nikolasa Gaitana iz Benfike za 30 miliona funti, a druga je da je Arsenal ponudio Karimu Benzemi četvorogodišnji ugovor vredan 9 miliona evra godišnje. Sada koliko su proverene, videćemo uskoro?

14:30 - BIVŠA NADA ČELSIJA I BARSE U SAUTEMPTONU

Oriol Romeu je izdanak čuvene La Masije, ali nije dobio priliku u Barsi, pa je prešao u Čelsi gde je odigrao sasvim solidnouprvoj sezoni, ali onda je počeo da se seli po pozajmicama i njegov potpuni talenat nije došao do izražaja. Sada će pokušati da se vrati na pravi kolosek u Sautemptonu gde se trenutno nalazi na medicinskim pregledima posle čega će potpisati višegodišnji ugovor.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

14:04 - I ANĆELOTI ODJAVIO MARSEJ, SADA JURE PIKSIJA

Nema ko od poznatih svetskih trenera nije odbijao poslednjih dana da sedne na klupu Olimpika iz Marseja. Prvo Zidan, onda Klop i sada na kraju Karlo Anćeloti. Zato su na "Velodromu" izgleda se odlučili da se okrenu svom nekadašnjem igraču Draganu Stojkoviću Piksiju. Više o tome pročitajte na >>> PIKSI PREUZIMA BIVŠI KLUB: Kandidat za selektora Srbije prvi pik Marselja!

13:49 - JASKALAINEN BRANI I U 40-toj!

Legendarni finski golman Jusi Jaskelainen koji je čuvao mrežu Boltona punih 15 godina nema nameru da se penzioniše, iako ima punih 40 godina. On je potpisao ugovor sa Viganom i braniće za njih u trećem rangu engleskog fudbala.

13:25 - JUVENTUS BLIZU RAMIREŠA

Brazilac Ramireš ne može više da računa na neku veću minutažu u Čelsiju i planira da promeni sredinu, a njega želi Juventus. Kako javlja Skaj sports, dogovor sve tri strane je veoma blizu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

13:08 - BOLONJA VRAĆA ERNANDEZA U ITALIJU

Novi član Serije A, Bolonja zainteresovana je za Abela Ernandeza iz Hala koga bi rado vratili u Italiju gde je sa velikim uspehom nosio dres Palerma. Urugvajski napadač je proveo samo godinu dana među "tigrovima" pošto je prošlog leta stigao na Ostrvo za 10 miliona funti.

12:40 - VENGER NEĆE DA SLUŠA POMOĆNIKE

Pomoćnici Arsena Vengera smatraju da je Arsenalu neophodno da pojača zadnju liniju, ali Francuz ne misli tako. Zbog toga ga ni ne zanima Gžegorž Kričovijak iz Sevilje za koga se poslednjih dana pisalo da je na meti "tobdžija".

12:17 - ŠOK: GALATA DALA PONUDU IBRAHIMOVIĆU

Menadžer Zlatana Ibrahimovića Mino Rajola izjavio je da je na adresu švedskog reprezentativca stigla ponuda i to od tima od koga niko nije očekivao - Galatasaraja.

- Galatasaraj hoće Ibrahimovića, ali ne pitam se ja. PSŽ se pita oko eventualne prodaje, a ja sam samo dobio ponudu turskog kluba - izjavio je Rajola.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

12:01 - GAĆINOVIĆ KONAČNO AJNTRAHTOV

Član selekcije koja se popela i na krov Evrope i na krov sveta Mijat Gaćinović konačno je promovisan kao novo pojačanje Ajntrahta iz Frankfurta. Detaljnije pročitajte na >>> Gaćinović konačno u Ajntrahtu: Broj koji je dobio pokazuje koliko veruju u njega! (FOTO)

11:29 - SVONSI OPET POTPISA TREMELA

Gerhardu Tremelu je ovog leta istekao ugovor sa Svonsijem i delovalo je da se saradnja neće nastaviti, međutim, "labudovi" su se ipak odlučili da nastave saradnju sa njim i potpišu novi ugovor na dve godine.

11:04 - INTER ŽELI TANDEM LJAJIĆ - JOVETIĆ

Stevan Jovetić je konačno postao član Intera ovog leta, a Roberto Manćini bi želeo da ga upari sa još jednim bivšim igračem Partizana Ademom Ljajićem, jer mu je propao transfer Ivana Perišića iz Volfzburga. "Neroazuri" će igrati na tu kartu što srpski reprezentativ ac nema zacementirano mesto u postavi "vučice".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

10:47 - VILA NAPADA TAUNZENDA

Andros Taunzend nije u prvom planu u Totenhemu i mogao bi da promeni sredinu do kraja prelazngo roka. Za reprezentativca Engleske je interesovanje ranije pokazivao Totenhem, a sada se uključila i Aston Vila, ali roblem može biti njegova cena koja je oko 15 miliona funti.

10:22 - LION PRIHVATIO PONUDU TOTENHEMA

Čelnici Liona su prihvatili ponudu koju su dobili od svojih kolega iz Totenhema za usluge napadača Klintona N'Jiea. Ova dva tima već neko vreme pregovaraju i dogovor je konačno postignut, da pretpostavlja se da su se složili da obeštećenje bude oko 14 miliona evra uz 3 miliona za bonuse.

10:00 - DA LI JE PEDRO POSTIGAO POSLEDNJI GOL U DRESU BARSE?

Saga o prelasku Pedra u Mančester i dalje traje, a sada je dobila novu dimenziju. Španac je prethodne noći doneo Barseloni pehar Superkupa Evrope pogotkom u produžecima protiv Sevilje. Mnogi su pomislili da to znači da će ostati na "Kamp Nou", ali je onda fotografija sa ceremonije dodele pehara dala povoda za spekulacije o odlasku u Englesku.

Dok su ostali igrači čekali da im Mišel Platini uruči pehar na stadionu u Tbilisiju, Pedro je stajao po strani i po njegovom izraz lica se ne bi dalo zaključiti da je on čovek koji je doneo još jedan pehar u vitrine Katalonaca.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA