REŠENO: Vaterpolisti Srbije za zlato dobijaju po 30.000, a košarkašice po 20.000 evra

- To su ti momci i devojke zasluzili, u malo kojim zemljama se tolike nagrade dobijaju - rekao je premijer Aleksandar Vučić

  • 9

Premijer Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da će već sutra svaki vaterpolista dobiti po 30.000 evra, a svaka košarkašića po 20.000 evra za osvojene zlatne medalje.

- Nema nikakvih loših namera što se vaterpolista i košarkašica tiče. Mislim da će, ako Vanja (Udovičić, ministar sporta i omladine) danas uspe da završi sve što treba, već sutra VATERPOLISTI dobiti po 30.000 evra i košarkašiće po 20.000 evra, što će biti jedinstven slučaj u savremenoj srpskoj istoriji - rekao je premijer na konferenciji za novinare.

>>> ALAL VERA, MOMCI: Vučić i Udovičić čestitali srpskim vaterpolistima pobedu nad Hrvatskom!

On je dodao da to dovoljno govori o našem budžetu, ozbiljnosti i odgovornosti i o tome da se politika Srbije menja po pitanju pouzdanosti.

- To su ti momci i devojke zasluzili, u malo kojim zemljama se tolike nagrade dobijaju, to su ogromni troškovi za budžet. Ja ih pozivam da osvajaju još medalja, jer smo predvideli još više nagrada za to - poručio je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    12. avgust 2015 | 15:40

    Bravo...tako treba .

  • Zzzz

    12. avgust 2015 | 16:02

    U malo kojoj zemlji se dobija 20,30k, inace je to u pravim zemljama 2,3 miliona evra

  • Pedja

    13. avgust 2015 | 11:04

    Puno brate.To im je zanimanje kao i onom tamo nekom automehaničaru ili doktoru ili inženjeri...E sad to što doktor i automehaničar ne mogu da predstavljaju svoju zemlju u svetu jer im zanimanje nije takvo,nije razlog da ovi za par utakmica dobiju para kao ovi za par godina rada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA