ZVEZDIN TEREN IZGLEDA KAO ORANICA: Otkud žuti pečati na Marakani? (FOTO) (VIDEO)

Ogromni žuti pečati i vidljiv nedostatak trave na pojedinim delovima terena crveno-belih

  • 17
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Navijači Crvene zvezde, kao i igrači, često se žale što su tereni mnogih stadiona u Srbiji u lošem stanju, i ističu da na njima ne može da se igra pravi fudbal. Međutim, kako je na meču protiv Čukaričkog izgledala trava Marakane, to ubuduće može da važi i za stadion Zvezde.

>>> Preokret na Marakani u režiji Ibanjeza: Pobeda Zvezde posle dobre igre i penala u drugom poluvremenu! (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli su uspeli da pobede na svom terenu Čukarički posle preokreta, ali je sve navijače na stadionu, kao i gledaoce kraj TV ekrana iznenadio izgled travnate podloge na Marakani.

Da li zbog paklenih vrućina ili neredovnog održavanja, ili već nečeg trećeg, tek, ono na šta su kročili fudbaleri Zvezde i Čukaričkog u sredu popodne je najmanje ličilo na dobro pripremljen teren za igru najvišeg ranga takmičenja.

Barem je to bio utisak sa strane, jer nismo sigurni kako se lopta "ponašala" po neravnoj površini.

Brojni žuti "pečati" na zelenoj podlozi bili su vidljivi golim oko sa svakog dela stadiona, najviše ih je bilo oko centra i dalje ka obe strane terena.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FSS PFC

    13. avgust 2015 | 08:06

    Samo Toletovo mezimce ima pravo na takvu vrstu zamene.

  • Serbinho

    13. avgust 2015 | 05:47

    Najbolji stranac do sada u Zvezdi. Dignite mu platu i produzite ugovor, ovaj moze da nam bude najbolja prodaja u zadnjih 10-15 godina. Nemojte da ga poklanjate a Maminju posaljite bocu rakije, sto ga je pustio.

  • saro

    13. avgust 2015 | 04:39

    Xexexxexe xexexxexe koliko ide daleko bolest..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA