Grof Božović nije potpuno zadovoljan posle pobede: Imali smo sreće protiv Čukaričkog

Trener Crvene zvezde ističe da se njegova ekipa još uvek formira i da ne može se postigne sve preko noći

  • 10

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegov tim srećno došao do pobede posle preokreta protiv Čukaričkog (3:1) u petom kolu Superlige Srbije.

- Čukarički je bio svežiji u prvom delu igre, a posle prvog njihovog vođstva Matić je mogao da poveća prednost. Da je bio precizan, bilo bi mnogo teško da se vratimo. Igrači su dali maksimum i uspeli da preokrenu rezultat. Dobro je da smo uspeli da pobedimo jednu od najorganizovanijih ekipa - rekao je Božović na konferenciji za medije posle utakmice na stadionu Rajko Mitić.

>>> GOLMAN NIJE NI VIDEO BOMBU IBANJEZA: Da li ste ikada videli da je neko jače šutirao penal? (VIDEO)

On je dodao da nije u potpunosti zadovoljan igrom crveno-belih.

- Imali smo dosta sreće, iako bih pohvalio igrače za prikazanu partiju. Bilo je mnogo situacija u kojima su igrači Čkaričkog mogli da daju još golova da su bili konkretniji u završnici. Radimo, ekipa se još formira i ništa ne možemo preko noći. Lepo je što su neki igrači pokazali kvalitet. Najvažnije je da smo uzeli tri boda - naveo je crnogorski stručnjak.

CZ logo

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bar CG

    12. avgust 2015 | 23:11

    Само напријед Грофе...до титуле

  • @Žika Živac@

    13. avgust 2015 | 00:02

    Mora to jos mnogo bolje!

  • Lazar

    12. avgust 2015 | 23:34

    Presrecan sam zbog gola koji je postigao Katai,sve se lepo namestiko...i da on udje u igru kad zadje sunce pa jos i pogodi glavom kad je pala temperatura...znam iz "pouzdanih"izvora da coveku smeta vrucina i da,i dalje me bocka izjava Mamica da je svaki dinamov rezervni igrac,odlican za Zvezdu,Luisu Ibanjezu svaka cast za ovo veceras!ZVEZDA IZNAD SVEGA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA