Đoković u borbi za četvrtfinale Montreala protiv tenisera sa kojim nikada dosad nije igrao

Najbolji teniser sveta sastaće se u trećem kolu mastersa u Montrealu sa Džekom Sokom, koji je iznenadio Grigora Dimitrova

  • 1

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković igraće u osmini finala masters turnira u Montrealu protiv Amerikanca Džeka Soka, koji je večeras priredio iznenađenje savladavši u 2. kolku favorizovanog Bugarina Grigora Dimitrova u tri seta - 5:7, 7:6 (7:5), 7:5.

>>> Đoković posle povratka na teren: Mogao je da bude i drugačiji ishod!

Dvadesetdvogodišnji Sok trenutno zauzima 35. mesto na ATP listi, do sada se nikad nije sastajao sa Ðokovićem, a njihov prvi duel na programu je u četvrtak u večernjim satima.

Srpski teniser, koji je kao prvi nosilac bio slobodan na startu turnira, u utorak kasno uveče u 2. kolu pobedio je Brazilca Tomaza Belučija sa 6:3, 7:6 /7:4).

Masters u Montrealu igra se za ukupan nagradni fond od 4,17 miliona dolara, a titulu brani Francuz Žo-Vilfred Conga.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    13. avgust 2015 | 10:58

    Ne sumnjam u Novakovo upoznavanje tokom meča, čast je upoznati i igrati protiv Prvog na svetu jedino će mali biti malo tužan kad izgubi no opet može da se hvali kako je izgubio od Prvog na svetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA