Na igrici je Voša srušila Partizan, ali šta se stvarno očekuje od evropskog derbija na Karađorđu? (VIDEO

Veliki derbi 5. kola Super lige igra se u Novom Sadu

  • 16

Stadion Karađorđe će od 20.00 časova biti poprište dvoboja jedina dva srpska kluba koji trenutno igraju evropske kvalifikacije - Vojvodina i Partizan.

Ovaj meč je imao zanimljivu uvertiru na društvenim mrežama gde se pojavio snimak igrice gde je Voša uspela da savlada crno-bele rezultatom 1:0.  Rezultat koji je čak devet puta viđen na susretima ova dva tima od 1996. godine. Poslednji put u novembru prošle godine.

>>> Partizan jedva dočekao da meč sa Vojvodinom najavi kao duel dva najbolja srpska kluba! (VIDEO) <<<

Tada je za crno-bele strelac bio Petar Škuletić koji više nije u timu i koji je svojevremeno igrao za Vojvodinu. Sada će njegovu ulogu zauzeti Abubakar Oumaru, napadač koji se ''vinuo u visine'' upravo kao član Voše.

- Neću se radovati! Poštujem Vojvodinu, klub za koji sam igrao, ne bi bilo fer da slavim. S druge strane, naravno da bi mi bilo drago, Partizan je sada moj klub i sve ću dati da u budućnosti beleži samo uspehe. Idemo u Novi Sad da igramo svoju igru i da damo maksimum - izjavio je Oumaru u najavi ovog meča.

>>> VOŠA ZATVORILA TRIBINU ZA GROBARE: Ožegović poručuje: Pokušaću da budem strelac! <<<

S druge strane, Novosađani svakako najviše očekuju od napadača Ognjena Ožegovića i ubojite levice Aleksandra Stanisavljevića.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- Bolja smo ekipa od Partizana. Samo treba da odigramo kako smo igrali na nekim mečevima ove sezone i ne sumnjam da možemo da pobedimo. Nadam se da će tako i biti i da ćemo slaviti sa našim navijačima - izjavio je Ožegović.

Ipak, crno-beli su favoriti. Kvota na pobedu Partizana iznosi 2.10, dok je na Vošu 3.35.

Očekivana postava Vojvodine trebalo bi da bude: Žakula, Vasilić, Pankov, Đurić, Nastić, Sekulić, Maksimović, Puškarić, Ivanić, Stanisavljević i Ožegović.

Očekivana postava Partizana trebalo bi da bude: Ž. Živković,Vulićević, Balažic, Fabrisio, Petrović, Jevtović, Brašanac, Babović, A. Živković, Oumaru i Božinov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA