NOVI ZVEZDIN CENTAR: Naučio sam mnogo igrajući za Golden Stejt i San Antonio!

Pročitajte prve utiske Stefana Nastića po dolasku na Mali Kalemegdan

  • 2

Novi košarkaš Crvene zvezde Stefan Nastić rekao je da je uzbuđen što će nositi dres crveno-belih i da je glavni razlog njegovog dolaska u klub igranje u Evroligi i ABA ligi.

- Divan je osećaj postati deo jednog takvog kluba kao što je Crvena zvezda. Veoma sam zahvalan što ću biti u prilici da igram za Zvezdu jer će mi to sigurno omogućiti da značajno napredujem. Jedva cekam da se navijačima predstavim na najbolji mogući nacin i jako sam uzbuđen - rekao je Nastić za klupski sajt, koji će se novim saigračima priključiti za četiri dana.

>>> Nasmejaće vas na koga liči novo pojačanje Zvezde (FOTO)

Mladi centar ističe da veruje da su Beograd i Crvena zvezda idealne sredine za nastavak njegove karijere.

Foto: Facebook.com Foto: Facebook.com

- Pre svega to mislim zbog nivoa takmičenja u kojima će Zvezda učestvovati sledeće sezone. Takođe, to je klub veoma bogate tradicije i sa fenomenalnim navijačima. Ujedno ću biti u prilici i da se ponovo povežem sa svojim korenima i sve to mi je značajno pomoglo da donesem konačnu odluku - naveo je Nastić.

On je u prošle sezone igrao na koledžu Stenford i prosečno beležio 13,4 poena i 6,5 skokova po meču.

- Iskustvo koje sam stekao na koledžu je bilo izvanredno jer mi u značajnoj meri pomoglo da sazrim na terenu, ali i van njega. To ne bih menjao ni za šta na svetu. Bilo mi je fantastično u Juti i u Las Vegasu tokom letnje lige. Naučio sam zaista mnogo toga igrajući za Golden Stejt i San Antonio - zaključio je rođeni Novosađanin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA