Kralj fudbala pokazao celu tetoviranu ruku! (FOTO)

I nema veze što kiša pada...

  • 5

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Lionel Mesi otkrio je na treningu celu istetoviranu ruku i slike su ubrzo obišle svet.

Mesi je proteklih godina počeo sa tetoviranjem i do ovog leta je oslikao desnu ruku i levu nogu. Do sada je naslikao 6 tetovaža i iza svake se krije određena priča.

Prva tetovaža je posvećena njegovoj majci. Naslikano je njeno lice na levoj strani leđa.

Druga tetovaža završena je krajem 2012. godine i na njoj je ispisano ime njegovog tada novorođenog sina Tiaga. Nalazi se na listu Mesijeve leve noge. Treća tetovaža bila je nadogradnja na drugu, naslikan je leptir oko imena Tiago.

Tetovaža koju su mnogi kritikovali nastala je ubrzo. Mesi je na istoj nozi istetovirao mač, fudbalsku loptu i broj svog dresa.

Nakon oslikavanja leve noge Mesi je počeo sa tetoviranjem desne ruke. Na podlaktici je istetovirao cvet lotos koji simbolizuje talenat i da njegov razvoj ništa ne može da zaustavi i prozor crkve Sagrada Familia koja simbolizuje njegovu ljubav prema gradu Barseloni.

Poslednju tetovažu koju je pokazao je tetovaža Isusa na nadlaktici desne ruke čime je pokazao da je vemoa religiozan.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA