ZVEZDA: Stigao Donald!

Snažni Holanđanin konačno zadužio crveno-beli dres

  • 11

Zvezda je dovela sedmo pojačanje. 

Novi igrač crveno-belih je momak čiji se dolazak najavljivao već danima, Holanđanin Mičel Donald (26), zadnji vezni, koga je ruska Mordovija ustupila srpskom klubu na šestomesečnu pozajmicu, sa opcijom da se saradnja produži na još dve godine.

Bivši fudbaler Ajaksa, Viljema drugog i Rode, zadužio je dres sa brojem 20. Mičel je zabeležio tri nastupa za mladu reprezentaciju Lala.

>>> Guglali smo Zvezdino pojačanje: Šta peca, šta sluša i zašto protiv Partizana igra na nož? (FOTO)

Crvena zvezda je pre Donalda dovela Zorana Rendulića, Idana Vereda, Uga Vijeiru, Luisa Ibanjeza, Bruna Matosa i Srđana Plavšića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sokol kusta u 90om za muk na jna

    13. avgust 2015 | 16:28

    IZA SVAKOG UGLA VREBA...

  • dejan

    13. avgust 2015 | 16:10

    Ima se - moze se !

  • M.Dj

    13. avgust 2015 | 16:16

    Kako Zvezde ne razume da sebe sve dublje zakopava dovodjenjem nekih neproverenih stranaca. Lepo se trebaju ugledati na Partizan. Da puste lepo svoje mlade igrace da igraju pa za par godina mogu da ih prodaju za desetine miliona evra. Evo Partizan prodao Jovetica, Ljajica, Savica, Markovica, Nastasica... A sada su tu i Zivkovic i Saponjic za njoh Partizan moze da uzme i do 15 miliona sigurno. A sto je najbolje vec su potpisali nove mlade igrace koji ce takodje da se istaknu a neki vec i jesu (Sasa Lukic). Da zvezde svake godine izbaci bar po jednog ovakvog fudbalera u Evropu umesto sto dovodi propale strance sad ne bi bila tu gde jeste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA