Zvezdin protivnik u Evroligi doveo veliko pojačanje iz NBA lige! (VIDEO)

Himki je potpisao ugovor sa reprezentativcem Slovenije Zoranom Dragićem, koji je prethodnu sezonu proveo u NBA ligi

  • 1
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Zvezdin rival u grupi Evrolige dobio je ozbiljno pojačanje. Bek reprezentacije Slovenije Zoran Dragić potpisao je za ruski Himki. Dragić je prethodnu sezonu proveo u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, gde je na početku igrao za Finiks Sans, zajedno sa svojim poznatijim bratom Goranom. Potom je trejdovan u Majami.

U NBA ligi se nije najbolje snašao i prosečno je beležio 2,4 , pa je deo sezone proveo u razvojnoj ligi u ekipi Sijuksa.

>>> Zoran Dragić "nasmrt" preplašio svoje saigrače za Noć veštica! (VIDEO)

Dragić će nesumnjivo biti ogromno pojačanje za Himki, koji je pre toga doveo i Aleksa Šveda, pa će imati jednu od najubojitijih spoljnih linija u Evroligi, i predstavljaće veliku prepreku za Crvenu zvezdu i sve ostale u A grupi Evrolige.

Zoran Dragić je najbolje partije u karijeri pružio u dresu Unikahe od 2012. do 2014. godine, a te partije su ga i preporučile skautima NBA lige. Ipak, posle samo godinu dana ''preko bare'', vratća se u Evropu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA