Zvezdin trener konačno kažnjen zbog ispada na Vračaru!

Trener Zvezde udaren po džepu zbog ispada u prvom kolu protiv OFK Beograda

  • 2

Disciplinska komisija Superlige konačno je izrekla kazne za aktere duela 1. kola na Vra;aru između OFK Beograda i Crvene zvezde.

Najgore je prošao trener crveno-belih Miodrag Grof Božović, koga je skupo koštalo vređanje sudija odmah po završetku poluvremena i isključenje koje je potom usledilo.

>>> Zvezdin pomoćni trener objasnio zašto je isključen Grof Božović

Zbog tog ispada strateg Zvezde moraće da plati 100.000 dinara.

Kažnjen je i njegov kolega Vladimir Petrović Pižon, on zbog toga što se nije pojavio na konferenciji za medije posle meča, sa 30.000 dinara.

Disciplinci su izrekli kaznu i za sportskog direktora Crvene zvezde Blaža Raosavljevića zbog neovlašćenog ulaza u restriktivni prostor tokom utakmice sa Radničkim iz Niša na Marakani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demokrata

    14. avgust 2015 | 10:39

    Znaci samo novcano?!A Marko Nikolic prosle sezone kad je bio gadjan raznim predmetima sa tribine u Pazaru 3 meseca suspenzije?!

  • Jurij Gagarin

    14. avgust 2015 | 10:19

    Hahahahahahaja a Nikolic koliko je meseci dobio posle Novog Pazara kada je pogodjen topovskim udarom? Bravo za Velikog Vodju nas u Severnoj Koreji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA